Abilitati de Gandire Laterala pentru manageri

0

mindmasterToti stim cat e de valoaroasa gandirea traditionala. Ne-a ajutat sa ajungem unde suntem azi. Insa in anumite situatii, cum ar fi cele de criza sau blocaj, nu este de ajuns. Uneori avem nevoie sa stim sa gandim lateral, sa gasim conexiuni ascunse perceptiei celorlalti, sa vedem oportunitati pe care gandirea traditionala nu le poate identifica, sa creem strategii care nu au mai fost create si solutii care nu au mai fost niciodata implementate.

In urma acestui training creat de cea mai mare autoritate in domeniul gandirii creative – Edward de Bono, participanrii vor invata: sa gaseasca mult mai multe idei practice sa descopere solutii noi la probleme dificile sa gaseasca oportunitati, chiar si in cazurile problema sa iasa din tiparul obisnuit de gandire sa planifice si sa desfasoare sedinte inovative dinamice care furnizeaza solutii puternice in timp scurt sa cultive o atitudine creativa si deschisa fata de ideile celorlalti sa fie creativi in mod deliberat si cu scop sa schimbe ideile curente in idei utile si practice sa nu faca „schimbari de dragul schimbarilor”, ci cauta contextul in care implementarea noii idei are valoare maxima. Sa utilizeze toate resursele mentale ale membrilor sai si creaza sinergie in grup.

Metode de training: expunere, exercitii individuale in manual, aplicatii practice in grup, power-point, vizionare filme cu realizarile altor firme, intrebari si raspunsuri.

Trainer: psih. Mihaela Zaharia

Locatie: Bucuresti, Aleea varful cu Dor, nr. 23 sector 3

Taxa de participare: 1390 lei

Contact
Mind Master
Persoana de contact: Mihaela Zaharia
Email: [email protected]
Tel 0723 514 999
http://www.debonoforbusiness.ro

Sursa: Formare.info

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.