A patra editie SolePAD Constanta

0

solepadAgora Media organizeaza pe 17 martie 2009, ora 9.00, a patra editie SolePAD Constanta. Conferinta se adreseaza reprezentantior mediului de afaceri din judetele Constanta, Tulcea si Calarasi si se va desfasura in sala de conferinte Ovidiu a Hotelului Ibis din Constanta.

In deschiderea conferintei va lua cuvantul dl. Mihai Daraban, Presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta.

Programul de conferinte SolePAD promoveaza solutii informatice pentru scaderea costurilor si eficientizarea afacerii, precum si solutii de finantari nerambursabile si/sau partial rambursabile pentru IMM-uri.

Agenda SolePAD Constanta va incepe cu o prezentare sustinuta de compania IBM. In continuare, Sabina Uta, Manager Regional Vanzari in cadrul Romtelecom, va prezenta o serie de „Solutii de comunicare” oferite de compania pe care o reprezinta, iar Ovidiu Seceleanu, ESS SPO Manager in cadrul HP, va vorbi despre „Solutii de virtualizare HP pentru IMM”. Prima parte a conferintei se va incheia cu prezentarea sustinuta de Radu Crahmaliuc, Country Manager Reprezentanta Brother Romania, care va prezenta „Solutiile multifunctionale Brother de eficientizare a activitatii in birourile moderne”.

Dupa o scurta pauza, Geo Grozav, Dealer Manager Romania, BenQ Austria GmbH, va vorbi despre „Solutii de business profesionale pentru proiectia imaginilor”. Ultimele doua prezentari din program vor contine informatii utile privind accesarea de fonduri nerambursabile. Andreea Ionescu, Consilier

In cadrul OTIMMC Constanta, va prezenta „Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor – Programul Operational Sectorial <>  Axa I”, iar Adrian Susac, Consilier Organismul Intermediar pentru Promovarea Societatii Informationale, va trece in revista „Fondurile nerambursabile pentru proiecte IT”.

SolePAD Constanta este promovat cu sprijinul partenerilor media Replica, Zile si Nopti, Calendar Evenimente, MediaLook, PRwave Directory, PRwave si al publicatiilor Agora Media – IT TRENDS, Channel REPORT si Agora News. Partener local: Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta prin Centrul Enterprise Europe Constanta.

Nu uitati: marti, 17 martie 2009, ora 9.00, Hotel Ibis Constanta, SolePAD revine cu noi informatii pentru IMM-uri, indispensabile in contextul unui mediu de afaceri tot mai competitiv.

Contact:
Agora Media
021.330.92.82
[email protected]

Sursa: Plandeafacere.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.