A mai ramas doar o zi pana la evenimentul Born2Succeed!

0

Born2SucceedWeekend-ul acesta va avea loc conferinta Born2Succeed, primul eveniment din Romania care ii reuneste pe trei dintre cei mai importanti coachi dedicati dezvoltarii personale si profesionale din Marea Britanie. Conferinta isi propune sa creeze o comunitate a tinerilor de succes din Romania, care sa ii inspire si sa ii motiveze pe toti cei care vor sa isi depaseasca limitele.

Born2Succeed va avea loc la Bucuresti, la hotelul Marshall Garden, si va fi sustinut de Tosin Ogunnusi – Empowerment Coach-ul numarul 1 in Marea Britanie, Ketan Makwana – antreprenor de succes, speaker international si business mentor si Justin Devonshire – Personal Success Coach si antreprenor.

Toti cei care se inscriu la eveniment pana vineri, vor beneficia de oferta de primavara: cumperi un bilet la conferinta Born2Succeed si primesti inca unul gratis! Mai mult, la aceasta oferta 1+1, se adauga si preturile speciale de primavara.

Astfel, in loc de 520 RON pentru intreg weekendul Born2Succeed, un participant poate plati numai:

  • 300 de lei pentru biletul Basic – include participarea la conferinta de 2 zile, pauzele de cafea si certificatul de participare
  • 400 de lei pentru biletul Premium – include, in plus, participarea la workshop-ul exclusiv de board-breaking cu UK’S No. 1 Empowerment Coach.

Vino cu un prieten si aflati impreuna cum sa depasiti bariere, sa transformati obstacolele in noi sanse si sa va antrenati mintea pentru succes!

Mai multe informatii despre speakeri si eveniment, precum si formularul de inscriere, gasiti pe site-ul evenimentului www.born2succeed.ro, iar noutati despre conferinta gasiti pe www.facebook.com/Born2SucceedRomania si pe grupul nostru LinkedIn, Born2Succeed Club.

Despre speakeri

Tosin Ogunnusi este Empowerment Coach-ul numarul 1 in Marea Britanie, care a invatat si ajutat mii de oameni din toata lumea sa-si gaseasca forta interioara pentru a reusi sa depaseasca si cele mai dificile momente din viata. Atelierele sustinute de Tosin sunt menite sa-i ajute pe participanti sa-si infranga cele mai mari temeri prin actiuni interactive, experientiale, precum mersul pe sticla, mersul pe jar sau boardbreaking. Astfel, alaturi de Tosin, participantii la Born2Succeed vor avea ocazia sa-si depaseasca simbolic barierele din calea implinirii viselor lor prin boardbreaking, spargerea unei placi de lemn cu mainile goale.

Ketan Makwana este directorul de operatiuni pentru Rockstar Youth, una dintre cele mai importante organizatii de mentoring si finantare din Marea Britanie, care a reusit sa ofere finantare de peste 8 miloane de euro pentru 1300 de start-up-uri dezvoltate de tineri cu varsta cuprinsa intre 18 si 30 de ani. Totodata, a pus bazele Youth Enterprise Live,un proiect sustinut de Primul Ministru David Cameron, in care tinerii cu varsta cuprinsa intre 15 si 30 de ani pot sa-si expuna opiniile cu privire la educatie, conditiile de angajare si companii.

Un alt exemplu de succes prin perseverenta este Justin Devonshire – Personal Success Coach si antreprenor, care, la putin timp dupa ce a implinit 20 de ani, s-a mutat in Cipru si a pus bazele propriului business. El a reusit ca in mai putin de un an sa creeze unul dintre cele de mai succes programe de fitness din tara, ajungand sa vanda franciza proiectului si in Marea Britanie.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.