A mai ramas doar o saptamana de inscrieri la Conferinta Afaceri.ro Brasov

0

Banner conferinta Afaceri.ro Brasov 2015 300x250Numai o saptamana ne desparte de finalul inscrierilor pentru cel mai important eveniment business din Brasov in anul 2015 – Conferinta Afaceri.ro Brasov. Aceasta va avea loc vineri, pe 17 aprilie, incepand cu ora 14:00, la Hotel Kronwell. Evenimentul este pus la cale de Arhipelago, Alchemy Trainings & Coaching si APEC.

Conferinta Afaceri.ro Brasov incepe sa devina o traditie in mediul de afaceri brasovean. Cea de-a treia editie va reprezenta un nou eveniment interesant, in care clusterele vor juca un rol important, alaturi de lobby si finantari pentru afaceri. Afaceri.ro Brasov va reuni atat oameni de afaceri locali, cat si specialisti in consultanta, training, mediul academic sau reprezentanti ai clusterelor din tara, care vor prezenta instrumente functionale de dezvoltare a afacerilor. Cu prilejul evenimentului, va avea loc si o reuniune a clusterelor de turism, in cadrul careia se va discuta in vederea elaborarii unui punct de vedere unitar pentru Comisia Europeana privind Strategia Carpatilor si nu numai.

Conferinta Afaceri.ro Brasov 2015 va fi structurata in doua dezbateri cu dileme si decizii din domeniile Finantari si macro-proiecte europene si Clustere – dezvoltare regionala si nationala, lansarea cartii „Totul despre femei – mic tratat de regasire” de Catrinel Zaharia si o sesiune de workshopuri cu topicurile: Finantari europene: fondurile europene 2014-2020 – o oportunitate pentru dezvoltarea Romaniei si Dezvoltarea afacerii cu ajutorul clusterelor. Participantii se vor bucura si de distinsa prezenta a dlui Richard Reese, CEO al British Romanian Chamber of Commerce, care le va vorbi despre The British Business Center: Discover new opportunities for your business.

O noua surpriza din partea responsabililor de eveniment este posibilitatea celor prezenti de a lua parte la o cina VIP impreuna cu speakerii si organizatorii. Acesta va fi un prilej perfect pentru a-i cunoaste pe acestia mai indeaproape, drept urmare de a crea contacte mai stranse. Cina festiva sau networkingul informal va avea loc la Hotel Kronwell, incepand cu ora 20:30, iar persoanele interesate pot bifa un camp special in formularul de inscriere la conferinta: http://www.afaceri.ro/inscriere-conferinta-afaceri-ro-brasov-2015/.

Dezbaterile, prezentarile si workshopurile de la Conferinta Afaceri.ro Brasov 2015 vor avea in centru speakeri de renume, experti in domeniul lor sau reprezentanti ai unor institutii publice, printre care se numara: Richard Reese (CEO al Camerei de Comert Britanica Romana), Roxana Minzatu(Secretar de Stat, Ministerul Fondurilor Europene), Costin Lianu (Expert in internationalizarea afacerilor, consultanta in dezvoltarea de clustere), Lajos Vajda (Presedinte, AICAR si Cluster Green Energy), Alexandru Borcea (Presedinte, ARIES Romania), Corina Dragomirescu (Fondator, Academia de Advocacy), Ovidiu Doru Slimac (Presedinte, Casa Verde a Dunarii), Dragos Florin David(Director General, Agentia Metropolitana pentru Dezvoltare Durabila Brasov) si multi altii.

Lista completa a speakerilor si detalii despre acestia, impreuna cu agendaconferintei si alte informatii utile pot fi consultate pe pagina oficiala: http://www.afaceri.ro/conferinta-afaceri-ro-brasov-2015/. Inscrierile la eveniment se fac prin completarea formularului disponibil aici:http://www.afaceri.ro/inscriere-conferinta-afaceri-ro-brasov-2015/.

Evenimentul este realizat cu sprijinul partenerilor: DPD, Hotel Kronwell Brasov, Casa de Vinuri Cotnari, Business Angels Romania, Autonom, Exonia, Idilis, Papioane Kruger, Camera de Comert si Industrie Brasov, Impact Events, Casa Verde a Dunarii, Camera de Comert Britanica Romana, SEAP, Ovidiu Oltean, Editura MIX, Psy Bears Soul Center, Yolans, Aiesec Brasov, Cerere.Finantare.ro, Consultanti.Finantare.ro, Store.Finantare.ro, Romanticu.org, Brasov24Fun, Grupul Iubim Brasovul, Gazeta Brasovului, Corona Press, Mix Tv, Mix2 Tv, Transilvania 365, Economic Zoom, Jurnalul de Afaceri, Finantare.ro, PlanDeAfacere.ro Managementul-Proiectelor.ro, Intreprinzatori.ro, Meteo.ro.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.