A inceput prima Conferinta Afaceri.ro din acest an, la Galati

0

Conferinta_Galati_resizePeste 100 de antreprenori si profesionisti ai afacerilor din Regiunea de Dezvoltare Sud-Est s-au reunit la Hotelul Centrum din Galati pentru a lua parte la prima conferinta din acest an, desfasurata sub sigla Afaceri.ro.

Temele conferintei de la Galati sunt Oportunitatile de dezvoltare prin activitati de import-export, precum si Importanta clusterelor pentru dezvoltarea regiunii.

„Am creat un cadru de networking cu servicii reale, cu povesti si idei de afaceri de succes, care sa permita atat conexiuni la nivel local, dar si sa puna bazele conectarii cu parteneri de afaceri din afara”, a subliniat moderatorul Alexandru Lazescu in debutul conferintei.

„Ne-am propus sa ajungem in comunitatile locale, unde exista afaceri solide, insa putin cunoscute, putin promovate si au nevoie de un suflu nou de incredere si optimism. Dorim sa conectam oamenii de afaceri si sa le punem in valoare potentialul, care de multe ori este extraordinar”, a aratat Marius Alexa, CEO Arhipelago, organizator al conferintelor Afaceri.ro.

Costica Voicu, directorul Parcului Industrial Galati, a vorbit despre specificul local si oportunitatile pe care le ofera Galatiul.

„Avem un parc industrial si avem primul cluster naval care se organizeaza la Galati”, a subliniat Voicu.

Organizatorii au pregatit o conferinta cu grad ridicat de interactivitate, cu speakeri influenti, care vor impartasi din experienta proprie si vor culege la randul lor idei si puncte de vedere din auditoriu.

Puteti urmari desfasurarea conferintei pe site-ul Afaceri.ro, sectiunea Live blogging.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.