A inceput numaratoarea inversa: CNIPMMR lanseaza azi prima editie a competitiei The Big Pitch Romania!

0

the_big_pitch

Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) in parteneriat cu Anglia Ruskin University din Cambridge si Academia de Studii Economice Bucuresti lanseaza in premiera in Romania – „The Big Pitch”, o competitie dedicata ideilor de afaceri si tinerilor intreprinzatori. The Big Pitch va conecta intreprinzatori de succes si business angels cu tineri intreprinzatori aflati la inceput de drum, in cautare de finantare si sprijin pentru planul lor de afaceri.

Competitia The Big Pitch s-a lansat oficial azi, 9 iulie 2013, prin deschiderea inscrierilor pe site-ul oficial www.thebigpitch.ro si ofera absolventilor Scolii ANTREMAN oportunitatea unica de a-si sustine si dezvolta ideea de afacere.

Concurentii au sansa sa isi prezinte ideea si planul de afacere si sa castige marele premiu in valoare de 10.000 de euro.

Competitia, organizata de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania in cadrul proiectului ANTREMAN – Infiintarea Scolii de Studii Antreprenoriale si Manageriale-modalitate inovativa de promovare a antreprenoriatului in Romania, cofinantat din FSE prin POSDRU 2007-2013, se va derula pe o perioada de doua luni si va fi impartita in doua etape:

filmul de prezentare (the Video Pitch) – toti candidatii vor depune un videoclip de prezentare de maxim 2 minute
prezentarea in fata juriului si a publicului (the Live Pitch) – cei mai buni dintre cei mai buni isi vor prezenta ideea de afaceri in fata unui juriu si a unui public.

Persoanele interesate care vor sa se inscrie la The Big Pitch trebuie sa se asigure ca si-au infiintat deja o firma, ideea lor de afacere se adreseaza unei piete viabile cu potential de crestere si isi pot vinde ideea intr-un filmulet de maximum doua minute (folosind un webcam, telefon sau camera foto) incarcat pe site-ul competitiei.

Cele mai bune 10 idei de afaceri vor primi premii in bani in valoare de 10.000, 5.000 si 3.000 de euro, respectiv cate 500 de euro pentru finalistii ocupanti ai locurilor 4-10, dar si vizibilitate, precum si posibilitatea de a stabili parteneriate sau de a primi sfaturi pentru implementarea ideii in cadrul Marei Finale care va avea loc pe 5 septembrie 2013.

Pentru mai multe detalii sau inscriere viziteaza www.thebigpitch.ro.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.