A inceput Forumul Invest in Iasi Viena 2014

0

Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) si Consiliul Judetean Iasi (CJ Iasi) organizeaza astazi, 23 septembrie, la Camera de Comert a Austriei (WKO), Forumul Invest in Iasi Viena 2014.

Peste 100 de oameni de afaceri din Austria si Romania vor incerca sa gaseasca solutii pentru dezvoltarea unor parteneriate concrete in domenii de interes comun: IT&C, Research&Development, Pharma, Industry&Logistics, Banking, Agriculture.

Evenimentul face parte dintr-un program multianual al APEC prin care sunt derulate o serie de proiecte de promovare a oportunitatilor oferite de Iasi, de incurajare a investitiilor locale si de imbunatatire a imaginii Iasului ca destinatie de investitii.

Agenda evenimentului si detalii despre invitati sunt disponibile pe pagina web a conferintei: http://www.investiniasi.ro/invest-in-iasi-programme/events/forum-invest-in-iasi-viena-2014/.

Conferintele Invest in Iasi din acest an au debutat in luna iunie la Tel Aviv, Israel cu un eveniment de succes, care a avut ca urmare infiintarea la Iasi a biroului Israeli Business Contact Point care ofera asistenta investitorilor israelieni interesati de realizarea unor investitii in regiunea de nord-est a Romaniei.

Prin intermediul acestui program se urmareste cresterea vizibilitatii Iasului ca destinatie de investitii si facilitarea schimbului de know-how tehnologic prin dezvoltarea unor parteneriate intre companiile din Iasi, Romania si cele din Austria.

Pentru anul 2015 sunt vizate centrele internationale de afaceri Milano si Londra pentru gazduirea conferintelor Invest in Iasi.

Scopul Asociatiei pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) il reprezinta promovarea conceptelor specifice economiei cunoasterii in randul tinerilor din Romania, pentru sustinerea dezvoltarii durabile a mediului economic, antreprenorial, social si cultural din Romania in contextul integrarii in Uniunea Europeana.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.