A inceput campania de inscrieri in Firme.ro

0

22 octombrie 2007

S-a lansat Firme.ro, website care isi propune sa devina cel mai complet catalog online al firmelor care activeaza in Romania.

Site-ul este destinat tuturor celor care vor sa-si faca firma cunoscuta clientilor si partenerilor de afaceri potentiali, dar si persoanelor fizice sau juridice care cauta anumite servicii si nu stiu la ce firma sa apeleze sau care sunt alternativele pe care le au la dispozitie. Toate operatiunile de pe site sunt gratuite.
 
Firmele care se inscriu au posibilitatea sa comunice gratuit orice doresc despre produsele proprii, despre certificari de calitate, oferte, cataloage si alte informatii pe care le considera atragatoare pentru clienti, furnizori sau distribuitori. Toate detaliile pe care le ofera firmele in formularul de inscriere sunt publicate integral pe site exact sub forma in care au fost comunicate de catre reprezentantii firmei.
 
In plus, utilizatorii au posibilitatea sa trimita direct de pe site mesaje catre firmele prezentate.
 
Pentru a fi acceptate spre publicare pe site, firmele comunica in mod obligatoriu codul unic de inregistrare si nr de inregistrare la Registrul Comertului. Astfel, utilizatorii pot avea certitudinea ca nu vor contacta firme fictive.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.