A II-a editie a Conferintei Finantare.ro, Iasi, 7 – 8 Aprilie 2011

0
200x200Orasul Iasi va fi gazda celui mai mare eveniment de business local – Forumul national de finantari europene, management de proiect si investitii.

Arhipelago si Fundatia Post-Privatizare organizeaza pe 7-8 aprilie 2011, in Parcul Stiintific si Tehnologic Tehnologic Tehnopolis cea de-a II-a editie a Conferintei Finantare.ro ce are ca obiectiv promovarea celor mai noi curente in managementul proiectelor, finantari europene, consultanta si investitii.

Tonul  va fi dat la ora 9:00 am prin intermediul celor 4 Conferinte: „Finantari europene pentru IMM-uri in 2011: programe si consultanta„, „Finantari private pentru IMM: business angels, fonduri alternative (I) (II), „Managementul proiectelor: instrumente si consultanta” si a unei dezbateri pe tema „Managementul proiectelor implementate de administratii si institutii publice. Cum implementam corect proiectele?„.

Locul orchestrei va fi ocupat de speakerii nostrii cheie: Marius Ghenea, Péter Barta, Gabriel Biris, Bogdanel Budeanu, Codrin Nicolau, Augustin Purnus, Ana Maria Andronic, Tudor Ciumara, Gabriel Mardarasevici, Paul Eduard Kmen, Cristian Paun, Sever Avram, Cristian Nacu, Iulian Basu, Emil Popa si lista continua.

Orice concert de muzica clasica are un moment special, asadar Conferinta Finantare.ro prezinta propriul sau moment special – Lansarea cartii „Antreprenoriat. Drumul de la idei catre oportunitati si succes in afaceri” de Marius Ghenea.

In partea a doua a zilei, informatiile dobandite vor fi consolidate prin 12 workshop-uri cu numar limitat de persoane, pentru a crea interactiune mai puternica intre participanti si speakeri, iar seara se va incheia cu o sesiune de networking.

Pentru participanti, concertul va continua si a doua zi cu o serie de vizite ce au in vizor proiecte ce au fost realizate cu ajutorul finantarilor europene.

Partenerii principali ai evenimentului sunt:

* Partenerii Beethoven – excelenta in afaceri: TotalSoft, Roland Gareis Consulting,
* Partenerii Mozart – confirmarea valorii: Spider Management Technologies, All4Planning, Venture Connect, Biris Goran, European Project Consulting, PMI Romania, Expert Proiect 2002
* Pachet Rossini – importanta prezentei: Cronos Consulting, International Institute of Business Analysis, Euro Project Consulting.

Partenerii media Conferinta Finantare.ro sunt: Esimplu.ro, Doingbusiness.ro, Adrnordest.ro, SMS Link, Plandeafaceri.ro, Meteo.ro, Finantare.ro, M0anagementul-proiectelor.ro, Bunatati.ro, Firme.ro, Traineri.ro, Formare.info, Startups.ro, Money.ro, Welcome2cluj.com,  Calendarevenimente.ro, Iasifun, Ghidulbacaului.ro, Ejobs, Bacaul.ro, InOras.ro, Botosanilife.ro, Stiri.botosani.ro, Clubafaceri.ro, Radio Iasi, Indaco si Ziarul de Iasi.

Reteaua Arhipelago cu o vechime de peste 8 ani in mediul business vine sa ofere publicului larg acces la informatii intr-un nou format. Arhipelago aduce solutii complete si integrate de promovare online, venind in sprijinul clientilor cu diverse pachete si produse care pot ajuta afacerea acestora la nivel national. Reteaua acopera patru sfere distincte de interes din mediul online: Business; Entertainment; Personal Tools; Social.

Fundatia Post-Privatizare (FPP) este cea mai importanta fundatie pentru antreprenoriat din Romania. Creata in 1996 de Comisia Europeana, FPP este o institutie privata care promoveaza educatia antreprenoriala si sustine initiativele destinate dezvoltarii sustenabile a mediului de afaceri romanesc – cu accent pe intreprinderile mici si mijlocii si start-up-uri – prin intermediul programelor sale de dezvoltare antreprenoriala, imbunatatire a mediului de afaceri si promovare a responsabilitatii sociale a intreprinderilor.

Contact:
Madalina Buzdugan,
Coordonator Comunicare Conferinta Finantare.ro
Telefon: 0740 20 84 11
E-mail: [email protected]
Web-site: http://iasi2011.finantare.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.