A II-a editie a Conferintei Finantare.ro – 7 aprilie 2011, Iasi –

0
logo_finalDupa o prima editie de succes, Arhipelago si Fundatia Post-Privatizare merg pe aceeasi directie, organizand a II-a editie a Conferintei Finantare.ro la Iasi, pe 7 aprilie 2011.

Evenimentul promoveaza cele mai noi curente in managementul proiectelor, finantari europene, consultanta si investitii. Ne propunem sa oferim interactiune si informatii utile cu privire la tendintele anului 2011 atat in domeniul managementului de proiect, surselor de finantare disponibile, cat si a modalitatilor actuale de abordare a finantarilor europene. Totodata, ne propunem sa discutam despre directiile de lucru in ceea ce priveste implementarea proiectelor obtinute prin finantari.

Datorita conceptului sau, a speakerilor de valoare (Péter BARTA, Marius GHENEA, Gabriel MARDARASEVICI, Gabriel BIRIS, Ana Maria ANDRONIC, Paul Eduard KMEN, Augustin PURNUS etc.) si a informatiile transmise, conferinta ofera fiecarui participant posibilitatea sa descopere lucruri noi si sa afle informatii de actualitate si calitate.

Ne dorim sa raspundem cu ajutorul speakerilor nostri la intrebari precum: „Care sunt pasii de urmat pentru a demara o investitie cu fonduri europene?” sau „Cum sa implementam corect proiectele?„, avand in vedere problemele intalnite in practica, atat in accesare fondurilor, cat si in implementarea proiectelor dupa ce acestea au fost castigate.

La eveniment vor participa persoane din toata tara, interesate de finantari europene, managementul proiectelor si investitii. Vor fi prezenti antreprenori, persoane de conducere din intreprindere, reprezentanti ai IMM-urilor, APL-urilor si ai asociatiilor cu profil business, firme de consultanta, firme de project management, manageri de proiect, detinatori de proiecte in derulare.

Reteaua Arhipelago cu o vechime de peste 8 ani in mediul business vine sa ofere publicului larg acces la informatii intr-un nou format. Arhipelago aduce solutii complete si integrate de promovare online, venind in sprijinul clientilor cu diverse pachete si produse care pot ajuta afacerea acestora la nivel national. Reteaua acopera patru sfere distincte de interes din mediul online: Business; Entertainment; Personal Tools; Social.

Fundatia Post-Privatizare (FPP) este cea mai importanta fundatie pentru antreprenoriat din Romania. Creata in 1996 de Comisia Europeana, FPP este o institutie privata care promoveaza educatia antreprenoriala si sustine initiativele destinate dezvoltarii sustenabile a mediului de afaceri romanesc – cu accent pe intreprinderile mici si mijlocii si start-up-uri – prin intermediul programelor sale de dezvoltare antreprenoriala, imbunatatire a mediului de afaceri si promovare a responsabilitatii sociale a intreprinderilor.

E-mail: [email protected] 
Web-site: http://iasi2011.finantare.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.