A fost lansat Chamber.ro – portal destinat comertului exterior

0

Arhipelago anunta lansarea unui nou portal. Prin intermediul acestuia se doreste facilitarea relatiilor de colaborare in operatiuni de comert exterior, atat in cadru intracomunitar, cat si in afara lui. Chamber.ro este un website destinat atat companiilor din Romania, cat si organizatiilor din strainatate care vor sa identifice parteneri comerciali in Romania.

Informatiile din cadrul site-ului sunt disponibile fie in limba engleza, fie in limba romana. www.chamber.ro ofera vizitatorilor sai posibilitatea sa isi promoveze produsele/serviciile, precum si oportunitatea de a fi la curent cu informatii despre licitatii internationale, oferte cu privire la exportul din Romania, identificare de importatori directi si anunturi cu privire la diverse evenimente internationale de afaceri.

De asemenea, pentru a veni in ajutorul vizitatorilor sai, Chamber.ro pune la dispozitie o serie de instrumente: prin inregistrarea pe site vizitatorii pot publica anunturi comerciale in limba engleza, cautare pe categorii de produse/servicii, precum si posibilitatea primirii de atentionari prin abonarea la newsletter.

Reteaua Arhipelago, cu o vechime de peste 12 ani in in promovarea afacerilor din Romania, vine sa ofere publicului larg acces la informatii relevante prin utilizarea eficienta a mediului online. Arhipelago aduce solutii complete si integrate de promovare online, venind in sprijinul clientilor cu pachete si produse care pot ajuta afacerea acestora la nivel national si international.

Va invitam sa ne vizitati online si sa ne trimiteti feedback-uri si comentarii legate de noul site lansat de Arhipelago.

Persoana de contact:
Carmen-Valeria Carari – Marketing Assistant Arhipelago
[email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.