A aparut Ghidul Fondurilor Structurale

0

8 decembrie 2006

Echipa Finantare.ro a lansat astazi cel mai complet material de sinteza despre Fondurile Structurale 2007-2013. Ghidul Fondurilor Structurale in varianta online este disponibil gratuit pentru toti utilizatorii website-ului www.finantare.ro

Solicitantii de finantari, consultantii in managementul pe proiecte si finantarea afacerilor, furnizorii de servicii de instruire, precum si alte categorii de persoane interesate pot accesa acum gratuit varianta online a Ghidului Fondurilor Structurale.

Ghidul Fondurilor Structurale contine in varianta online 19 capitole insumand 112 pagini web. Aceste capitole prezinta informatii detaliate despre:
– cele 3 instrumente financiare cunoscute ca fonduri structurale: Fondul European de Dezvoltare Regionala (FEDR), Fondul Social European (FSE) si Fondul de Coeziune (FC);
– cele 2 actiuni complementare: Fondul European pentru Agricultura si Dezvolare Rurala (FEADR) si Fondul European pentru Pescuit (FEP);
– PND (Programul National de Dezvoltare);
– Cadrul Strategic National de Referinta (CSNR);
– Programele Operationale si Axele Prioritare ale acestora, incluzand aici informatii despre tipurile de proiecte ce vor fi finantate si categoriile de beneficiari.

In plus, Finantare.ro le ofera posibilitatea utilizatorilor sai de a descarca gratuit:
– Un rezumat al ghidului in format .pdf care sa le faciliteze parcurgerea variantei online a ghidului. Materialul acesta poate fi folosit offline si contine cate un rezumat al fiecarui capitol cu link activ catre capitolul complet de pe site.
– Anexele la ghid: legislatie si documente oficiale.

Consultantii abonati la Finantare.ro Profesional vor primi in plus facilitatea de a descarca varianta integrala in format .pdf a ghidului  200 de pagini in format A4 cu cele mai complete informatii despre Fondurile Structurale 2007-2013.

Sursa: Redactie Plandeafacere.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.