8 Minute Interview cu Peter Schutz (Mind Master), Bucuresti, 27 – 30 Mai 2009

0
mind_masterCe iti doresti de la un job? Cum stii ca ai facut o treaba buna? Care este calea cea buna pentru a-ti creste sansele de succes?

8-Minute-Interview este adresat membrilor executivului / recrutorilor, managerilor HR Development, managerilor si reprezentantilor de vanzari, Project mangerilor.

Executivi / recrutori: cu scopul de a gasi cei mai buni angajati pentru companie si pentru a le oferi pozitia adecvata Managerilor HR Development: pentru abilitatea de a angaja oamenii in corelatie cu abilitatile lor si pattern-urile comportamentale si pentru a-i ghida prin coaching Manageri: managerii cunosc diversitatea angajatilor; ei vor folosi aceasta in mod profitabil pentru companie si pentru angajatii acesteia.

Reprezentanti de vanzari si Manageri de Proiect: vor fi in postura de a reactiona potrivit comportamentelor partenerilor de negociere si sa prezinte produsele si serviciile intr-un mod adecvat pentru clienti.

In acest seminar vei invata instrumente de valoare pentru viitor cu scopul de a castiga timp si bani.

In 8-Minute-Interview sunt folosite Metaprogramele NLP. Programare Neuro-Lingvistica NLP este o metoda psihologica efectiva care imbogateste si transforma constructiv experienta umana si comportamentele. Metaprogramenle in NLP sunt considerate filtre perceptuale. Ele sunt utile pentru a identifica cum o persoana percepe informatia si cum reactioneaza la mediu.

Taxa: 1490 euro.

Contact:
E-mail: [email protected]
Web-site: www.mindmaster.ro

Sursa: Formare.info

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.