3 solutii pentru stabilitate organizationala

0
business_eduIntre 6 si 8 octombrie business-edu.ro va invita la Ramada Parc pentru 3 evenimente adresate tuturor persoanelor preocupate de stabilitate organizationala si dezvoltare: Training `09, Coaching `09 si Executive Coaching Training – Level 1.

Iar daca pentru o parte din oameni se apropie sfarsitul anului, pentru noi acum abia incepe ultimul trimestru al anului 2009 in companii, care se anunta deja a fi mai dificil si mai involburat decat cele precedente.

Anul acesta ne dorim cu totii mai mult decat oricand solutii. Si pentru a obtine aceste solutii in Octombrie organizam Conferinta de Coaching, Conferinta de Training si un training adresat special celor pasionati de coaching, sustinut de Sir John Whitmore.

Pe 6 octombrie 2009 va invitam, asadar, la Conferinta de Coaching (http://coaching.business-edu.ro ) cu tema 2009: Managers Challenge – Change and Leadership alaturi de invitatii nostri Kirsten Dierwolf – Germania, Petra Mueller Demary – Romania, Mihai Popa Radu – Romania, John Bax – Olanda, Yves Richez – Franta si Sir John Whitmore – Marea Britanie pentru a raspunde la intrebarea: in ce fel anume amortizeaza coachingul impactul organizatiei cu criza economica si ce fel de solutii poate el genera?

In urmatoarele doua zile, respectiv 7 si 8 octombrie, va asteptam la Training ’09 (http://training.business-edu.ro) pentru a discuta despre managementul talentelor si factorii care pot valorifica si reinnoi in permanenta potentialul acestora. Anul acesta Conferinta de Training va include si sectiuni speciale dedicate celor pasionati de vanzari, respectiv HR astfel incat setul de instrumente pus la dispozitie participantilor sa fie complet.

In incheierea seriei de evenimente, intre 7 si 8 octombrie, Sir John Whitmore (http://www.publicshare.ro), considerat de catre cotidianul „Independent” business coach-ul numarul 1 si onorat cu Premiul Presedintelui Federatiei Internationale de Coaching (ICF), va pune la dispozitie posibilitatea de a intra in contact direct cu activitatea de coaching in cadrul Executive Coaching Training – Level 1.

Toate cele trei evenimente vor avea loc la Ramada Parc, iar inscrierile se pot face online pe site-ul evenimentelor: http://coaching.business-edu.ro, http://training.business-edu.ro, http://www.publicshare.ro, sau prin solicitarea formularului care poate fi trimis pe fax. Pentru orice ajutor, persoana de contact este Daniela Alixandru, pe care o gasesti la 0722123372, sau [email protected].

Contact:
Tabusca Alina
PR Representative
E-mail: [email protected]
Telefon: 0757 834 251

Tiganila Cristina
Business-Edu Evenimente
E-mail: [email protected]
Web-site: http://www.business-edu.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.