23 iunie 2009 – O zi intreaga de dezbateri pe teme de marketing

0
drayton_birdMarketingul este ca sexul la adolescenti, toata lumea vorbeste de el, multi pretind ca il fac, putini il fac cu adevarat”, sustine Drayton Bird, unul dintre creatorii marketingului modern
O zi intreaga de dezbateri pe teme de marketing, de exemple, glume si vorbe cu talc, in compania lui Drayton Bird, va avea loc pe 23 iunie, la Rin Grand Hotel din Bucuresti. Evenimentul este organizat de Compania Inter Contact Group in colaborare cu The European Academy of Direct and Interactive Marketing.

Pe 23 iunie, la Rin Grand Hotel in Bucuresti, Drayton Bird va prezenta, pe durata unei zile intregi, tot ceea ce trebuie sa stie un marketer despre secretele acestui vast domeniu. Vor fi abordate subiecte actuale de maxim interes precum: Marketing experimental, PR, Publicitate, Guerilla Marketing, Word of mouth.

Studii de caz, exemple dintre cele mai inedite despre cum se face marketing, cum se „escaladeaza” mintile clientilor si de ce acest lucru conteaza atat de mult, si  multe alte teme intr-un discurs memorabil, in care Drayton Bird va dezvalui secretele marketing-ului de succes si va prezenta solutii pentru a reusi in business.

Conferinta se adreseaza companiilor din orice domeniu si de orice dimensiune, B2C (business to consumer) sau B2B (business to business), vanzatorilor de produse sau servicii, iar protagonistul sau va arata cum se pot obtine rezultate imediate si masurabile prin marketing.

Niciuna dintre sugestiile sale nu este doar teorie – ele provin dintr-o experienta de 40 de ani in care a invatat, nu intotdeauna din reusite, ce strategii si abordari functioneaza cel mai bine si ce tipuri de actiuni de marketing trebuie evitate.

„Drayton Bird a tinut prelegeri si a fost aplaudat in 47 de tari”, ne-a declarat Tsvetan Davidkov, organizatorul conferintei. „Acum este randul industriei de marketing din Romania sa se bucure de prezenta sa. In urma cu doua luni, in Washington D.C., capitala Statelor Unite, 400 de marketeri l-au aplaudat in picioare si au platit chiar si 3,995$ de persoana pentru a-l auzi timp de o ora. Audienta din Romania are sansa de a il asculta timp de 5 ore si de a ii afla secretele de la A la Z. Noi am reusit sa oferim un pret special, numai 695 RON, pentru ca este foarte important pentru industria de marketing din estul Europei, sa aiba parte de astfel de evenimente”, a conchis Davidkov.

Detalii despe program, inscriere si oferte speciale, pot fi gasite pe www.intercontactro.com/drayton.

Evenimentul este organizat sub egida EADIM, iar sponsorul conferintei este www.listafirme.ro.

Partenerii evenimentului sunt IAA (International Advertising Association), 3ner.ro, Business-Edu, ABC Design & Communication Group, iar partenerii media sunt 9am.ro, Sapte Seri, comunicatedepresa.ro, markmedia.ro, radiolynx.ro, wall-street.ro, ziare.ro, revistele Business Woman si The Marketer, precum si Smart FM.

Persoane de contact:
Victoria Goea – Event Organizer, [email protected].
Vera Purdel – Event Manager, [email protected]
Tel.: 021/2034748
Mobil: 0766.331408
Fax: 0318 163 927
E-mail: [email protected]
Web: www.intercontactro.com/drayton

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.