Managementul proiectelor – o noua serie in 22 martie | Organizat de EXEC-EDU si validat de PMI

0
asebussParticipa sau recomanda cel mai solicitat program EXEC-EDU: Managementul proiectelor, 22 martie – 14 iunie 2011

organizat de EXEC-EDU si validat de PMI® – asociatia nr.1 la nivel global in Managementul proiectelor

Beneficii:

– Vei dobandi abilitatile complexe esentiale unui manager de proiect in cadrul unui program intensiv, care imbina experienta recunoscuta a corpului profesoral cu standardele nord-americane in domeniu.

– Vei adauga competentelor tale un set verificat de bune practici, necesare planificarii si gestionarii proiectelor de orice tip si un suport solid de cunostinte pentru obtinerea titlului de Project Management Professional.

– Vei participa la realizarea pas cu pas a unui proiect de echipa si la analiza unui studiu de caz care ilustreaza toate fazele proiectului, verificand permanent intelegerea conceptelor transmise in clasa.

– Vei transforma aceste noi competente in avantaj competitiv pentru organizatie, evitand erorile costisitoare specifice gestionarii imperfecte a unui proiect.

Cui se adreseaza: managerilor de proiect, tuturor celor care sunt membri in echipe de proiect, manageri implicati in proiecte inter-departamentale, antreprenori.

Certificarea iti ofera o tripla recunoastere: EXEC-EDU, CNPFA (Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii) si PMI® – asociatia profesionala no 1 la nivel global in domeniu.

Vezi aici impresiile absolventilor

Mai multe detalii despre curs AICI.

Pentru inscriere sau orice alte detalii:

Mihnea Rasca
Mobil: 0723 171 365
Email: [email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.