Curs online Managementul proiectelor: ianuarie 2010

0
onlineschoolroIndiferent de domeniul de activitate, a fi un bun manager de proiect reprezinta astazi o cerinta esentiala pentru toti cei care pun performanta pe primul loc. Managementul proiectelor a devenit in ultimii ani un instrument firesc de gestionare a schimbarii. Companiile transforma managementul proiectelor intr-un proces dinamic prin care utilizeaza resursele intr-o maniera controlata pentru atingerea obiectivelor fixate.

In acest context, Online-School.ro doreste sa vina n sprijinul companiilor prin organizarea unor sesiuni de instruire in format e-learning prin care sa ii pregateasca pe managerii de proiect pentru implementarea cu succes a proiectelor pe care le deruleaza.

Start date: 05 ianuarie 2010
Termen limita de inscriere: 04 ianuarie 2010
Durata cursului: 30 de zile
Taxa de instruire: 180 lei
Loc de desfasurare: platform eLearning a Online-School.ro

Temele abordate in cadrul programului sunt:
– Introducere in managementul proiectelor
– Ciclul de viata al proiectelor
– Matricea cadrul logic
– Planificarea in managementul proiectelor
– Evaluarea proiectelor
– Echipa de proiect

Scopul cursului:
– Insusirea cunostintelor si dezvoltarea abilitatilor necesare in managementul proiectelor.

La finalul cursului, participantii vor putea sa:
– Stabileasca legaturi intre strategia organizatiei si managementul de proiect
– Identifice si valorifice oportunitatile de afaceri ce se pot concretiza in proiecte
– Identifice principalele sarcini si responsabilitati ce revin managerilor de proiect, echipei de proiect, cat si personalului de executie
– Aloce si administreze resursele necesare unui proiect
– Anticipeze si gestioneze eficient riscul si situatiile neprevazute aparute in derularea unui proiect
– Monitorizeze evolutia unui proiect

Cine poate participa?
– Actuali si viitori manageri de proiect
– Membrii echipei de proiect
– Alte persoane implicate in derularea unor proiecte
– Oricine este interesat de imbunatatirea cunostintelor in managementul proiectelor

La un curs online se studiaza intr-o clasa virtuala, unde exista acces la toate resursele unui curs clasic. In plus, temele abordate sunt dublate de studii de caz si activitati practice. Cursantii sunt incurajati sa participe cat mai activ, iar aportul si interventiile trainerilor intr-o diversitate de formule au menirea de a atrage implicarea si reactia acestora, dar si de a se asigura un feedback prompt. Mai mult, intalnirile virtuale pot contribui la fixarea cunostintelor si dezvoltarea abilitatilor in domeniul studiat.

Evaluarea participantilor se va realiza pe baza temelor efectuate individual in timpul cursului si a testului grila sustinut la final, dar si in functie de participarea la seminariile online. Absolventilor li se va elibera Certificat de Absolvire, care va fi insotit de rezultatul obtinut, de programa analitica a cursului si de o recomandare din partea lectorului.

Alte cursuri pe care le poti gasi in pachetul educational Online-School.ro sunt: Analiza performantei financiare a firmei, Branding – Concepte fundamentale, Comunicare si negociere in afaceri, Dreptul Concurentei – program de conformare, Gandirea „out of the box” in afaceri, Leadership situational, Leadership si dezvoltarea echipei, Managementul conflictelor intr-o organizatie, Managementul modern al organizatiei, Managementul noilor produse, Managementul organizatiei de tineret, Managementul fondurilor structurale, Managementul timpului, Marketing pentru afaceri de succes, Performanta in vanzari, PR – Promovarea imaginii de companie, Personal Branding, 5S – Managementul performant la locul de munca.

Online-School.ro este un proiect sustinut de Kaizen Training & Consulting – societate specializata in furnizarea educatiei pentru mediul de afaceri.

Contact:
Madalina Angiu
Kaizen T&C
Telefon: 0770.836192
E-mail: [email protected]
Web-site: http://www.online-school.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.