Un instrument util pentru intreprinzatori: Ghid Business Angels

0

GHID-BUSINESS-ANGELS3-800x1000Folosirea termenului de „angel” in afaceri isi are originea in mediul producatorilor de spectacole de pe Broadway (New York), unde desemna oamenii de afaceri bogati care investeau in productii teatrale, contribuind cu priceperea lor in afaceri la succesul economic al acestui sector. Conceptul a fost reactualizat de un studiu privitor la modalitatile prin care intreprinzatorii americani obtineau fonduri in fazele initiale ale afacerilor lor realizat in 1978 de William Wetzel, profesor la Universitatea din New Hapshire.

Business angels si-au dovedit utilitatea in cresterea a numeroase afaceri de mare succes, o simpla enumerare aleatorie putand cuprinde nume precum: Amazon.com, Apple, XING, Starbucks, Facebook si Twitter. Cateva statistici recente evidentiaza clar importanta acestui tip de activitati investitionale.

Pe scurt: ai o idee de afacere, dar nu ai resursele necesare sa o pui in practica? Doresti sa iti extinzi business-ul si nu stii cum sa atragi infuzie de capital? Investitorii de tip Business Angels ar putea fi solutia pentru problemele tale. Finantare.ro a lansat un ghid pentru a te ajuta sa descoperi cine sunt acesti investitori si ce trebuie sa faci pentru a-i atrage in afacerea ta.

Afla tot ce te intereseaza despre „ingerii” care in anul 2013 au investit in afacerile din SUA peste 25 miliarde de dolari, iar in Europa peste 5 miliarde de euro.

Din cuprinsul Ghidului Business Angels retinem: Avantaje si dezavantaje ale colaborarii cu un business angel; Profilul si asteptarile unui business angels; Unde gasesti un business angel si cum il convingi; Alte informatii utile; Evolutia unei afaceri. Etape; Atragerea unui business angel. Riscuri si avantaje; Business Angels – date de contact

Descarca Ghidul Business Angels

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.