Oferă o carte în funcție de personalitatea persoanei dragi

0

De Crăciun, oferă o carte în funcție de personalitatea persoanei dragi!
Mai sunt doar câteva zile până la Crăciun și toți vrem să găsim câte un cadou pentru fiecare persoană dragă, fără însă a face gaură în buget. Opțiunile sunt nelimitate, cât timp avem puțină imaginație. Totuși, cel mai important lucru, atunci când oferim un dar, este ca acesta să fie potrivit personalității destinatarului, să punem alături o scrisoare sau un bilet cu câteva gânduri venite din suflet și să facem acest gest cu bucurie. Nu contează atât de mult valoarea materială a cadoului, ci este mai semnificativ să ne poarte amprenta și să transmită emoție.

Acesta este și motivul pentru care noi, la PRINT ONE BOOK, am gândit 7 Pachete promoționale de Crăciun, pe categorii. Toate cuprind o selecție de cărți din același registru, au un discount special doar până pe 18 decembrie și pot fi oferite fie la pachet, fie fiecare individual, câte o carte. Este un mod de a vă răsplăti pentru că ne-ați fost alături anul acesta, dar și un mod de a susține, o dată în plus, autorii români, de a-i promova și de a-i aduce în casele voastre.

7 Pachete promoționale de Crăciun

● Pachet Financiar
Află cum poți economisi într-o perioadă incertă și cum poți face banii să lucreze pentru tine! Pachetul conține două dintre cărțile lui Daniel Tănase: „Salvează-ți banii” și „State of the Wallet book”.

● Pachet Femei puternice
Pentru o imagine mai bună a trecutului femeilor în societatea modernă și despre cum să trăiești prezentul, acest pachet va ajută orice femeie în construirea unui viitor mai bun. Înțelegem trecutul prin cartea Cristinei Sircuța, „Viața femeilor în România interbelică”; învătăm din trăirile altor femei prin cartea „La Socrate” de Alina Gherasim, ne exprimăm dragostea, recunoștință și durerea prin versurile „Poeziile Dianei”, ne acceptăm corpul și îmbunătățim stilul de viață prin „Schimbare, sănătate la superlativ”, de Diana Maria Urdeș.

● Pachet Scriitoare PRINT ONE BOOK
Descoperă puterea și sensibilitatea scriitoarelor noastre! Ți-am pregătit un pachet care să te inspire, să îți dea curaj să îți publici cartea. Pachetul conține o carte despre schimbare și nutriție așa cum nimeni nu a mai abordat această temă, o colecție de poezii despre iubire, dramă, romantism, o poveste impresionantă despre aventurile și trăirile unei femei puternice. Pentru a te ajută în pulicarea cărtii, am inclus în pachet și un mostrar de hârtie PrintOne Book!
Pachetul conține: „Schimbare, sănătate la superlativ” de Denișa Boștină; „Poeziile Dianei” de Diana Maria Urdeș; „Liniște, începe apusul” de Alina Gherasim și Mostrarul de hârtie ~ instrumentul util pentru toți Autorii Independenți, gândit de Print One Book.

● Pachet Adolescente responsabile
Vei descoperi istorii și povestiri de cultură generală scrise într-o abordare fantastică plus o carte despre acceptarea de sine, despre cum să ai grijă de corpul tău. Toate acestea vor conduce la dezvoltarea unei tinere într-un adult cult și echilibrat! Pachetul conține: „Noemi, știe ea de ce „ de Alina Gherasim; „Noemi, știe ea de ce la Paris” de Alina Gherasim; „Noemi, știe ea de ce la New York” de Alina Gherasim si „Schimbare, sănătate la superlativ” de Denisa Boștină.

● Pachet Lumea bună a României
Descoperă o oază de istorie relatată altfel, având ca personaje principale marile personalități ale României împreună cu micile lor secrete. Fiecare carte conține relatări specifice: memorii trăite de acad. prof Constantin Bălăceanu, viața unuia dintre cei mai mari oameni politici ai României, Petre Carp și o trecere în revistă a marilor personalități române.
Pachetul conține: „Boieri și aristrocrați români în sec al XIX- lea” de Elena Olăroiu; „Petre Carp la Țibănești” de Andrei Popescu si „Amintiri… Lumea bună de altă dată” de Constantin Bălăceanu-Stolnici.

● Pachet Aminitiri x 2 ~ Constantin Bălăceanu-Stolnici
Pachetul conține 2 dintre cărțile scrise de marele academician dl Constantin Bălăceanu-Stolnici: „Amintiri… Studenția, războiul și bolșevizarea României” si „Amintiri… Lumea bună de altă dată”.

● Pachet Amintiri x 4 ~ Constantin Bălăceanu-Stolnici
Pachetul conține 4 dintre cărțile scrise de marele academician dl Constantin Bălăceanu-Stolnici: „Amintiri… Studenția, războiul și bolșevizarea României”; „Amintiri… Lumea bună de altă dată”; „Amintiri… Viaț la țară – Stolnicul Interbelic” și „ Amintiri… Vacanțele mele din vremurile bune”.

Și v-am zis că toate pachetele au un super discount de până la 40%. Noi credem că o carte este oricând bine venită, mai ales că ne așteaptă zile multe de stat în casă, cu o pătură pufoasă, ciocolată caldă, așa că ar fi ideal să ne pierdem în lumea cărților și să uităm de situația actuală, pe cât se poate. Sperăm că vă place propunerea noastră și așteptăm și poze, dacă au ajuns la voi Pachete de cărți cu prețurii promoționale de Crăciun, de la PRINT ONE BOOK!

Mai multe detalii puteți găsi aici.

Material publicat pe pagina web www.plandeafacere.ro in cadrul proiectului InGenius Start-up Xpress! Program de antreprenoriat responsabil in regiunea Sud- Muntenia cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014 – 2020.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.