Unelte pentru profesionistul din tine

0

Orice meserias este constient de faptul ca uneltele potrivite si de calitate vor face o treaba buna. Acesta este cazul pentru orice domeniu, indiferent daca vorbim de meseria de eletrician, mecanic sau taietor de lemne. Mai ales cand este vorba de taiatul lemnelor, totul devine o arta, deoarece unele trebuie taiate la o anumita lungime si grosime, iar drujba potrivita ne ajuta sa atingem acest obiectiv.

De cele mai multe ori profesionistii in acest domeniu aleg drujbele rusesti sau drujbele suedeze, deoarece Rusia si Suedia sunt tarile in care s-a dezvoltat cel mai mult aceasta industrie. Insa drujba ruseasca pare sa castige mai mult teren in favoarea cumparatorilor, deoarece de multe ori este mai accesibila din punct de vedere financiar. Site-ul magazinul- de-piese.ro ofera o gama vasta de astfel de drujbe si nu se limiteaza doar la durjbe rusesti, cumparatorii pot alege cele mai renumite brand-uri si chiar drujbe electrice pentru operatiuni care nu necesita puterea unei drujbe alimentate de benzina.

Drujba ruseasca pe benzina Uralmash este alegerea inteleapta a oricarui gospodar care doreste sa detina mereu controlul cu o masinarie puternica. Modelul DRU12 de la Uralmash vine cu 2 lanturi si 2 lame la pachet, astfel cumparatorul nu va trebui sa investeasca pe viitor in piese de schimb.

Acest model este dotat cu un motor cu o capacitate de 3.5 CP, iar ciclul de functionare este in 2 timpi. Capacitatea cilindrica a drujbei Uralmash este de 52 cmc si porneste foarte usor, folosind un sistem de pornire
manual. Pentru a intretine mai bine drujba, se foloseste benzina fara plumb la care se amesteca 30 ml de ulei la 1 litru de benzina.

Lungimea lamei pentru acest model este de 45 cm, iar lantul este prevazut cu 36 de dinti foarte ascutiti.
Produsul este destinat gospodarilor care vor sa il foloseasca pe langa casa. Insa, drujba Uralmash DRU12 poate fi folosita si ca unealta profesionala. Este un dispozitiv atat de indispensabil mai ales pentru cei care aleg sa locuiasca la casa sau in provincie. Desigur, multi zic ca pot apela la topor, insa s-a demonstrat ca drujba este mult mai sigura si mai rapida decat un totpor. Avand un randament mai mare in a taia lemnul, utilizatorul poate reduce timpul de efort depus la mai mult de jumatate.

Nu este de mirare ca in alte tari din Europa, dar si in Canada, se organizeaza adevarte concursuri pentru „drujbarii” care au si un simt artistic. Concursul Lumberjack care este popular mai ales in partea de
Nord a Statelor Unite, arata cat de versatila este aceasta unealta pe care multi o folosesc doar pentru a taia lemne. Consider ca exista mult potential de a crea arta folosind drujbele. Noroc ca avem magazine precum Magazinul-de-piese.ro, care ne aduc o multime de oferte pentru drujbe de inalta calitate. De la drujbe mici de gradina, la faimoasa drujba ruseasca, magazinul ofera absolut tot ce au nevoie clientii si nu numai.

Orice gospodar care doreste ca ograda lui sa arate impecabil, va apela la produsele de pe magazinul-de-piese.ro, pentru a achizitiona doar ce este mai buna pentru casa sa!

(P) Acest material este sponsorizat. Pentru promovarea pe acest site va rugam sa ne contactati pe contact!

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.