Sfaturi pentru cresterea vanzarilor

0

FreeGreatPicture.com-29118-interesting-business-imageDaca afacerea ta se ocupa cu vanzarea de produse sau servicii, trebuie sa iti formezi o echipa profesionista de vanzari. Insa, aceasta echipa nu va reusi de fiecare data sa iti satisfaca toate asteptarile.  Daca vei arunca un ochi pe ultimele statistici de vanzare, poate vei observa ca nu toate acestea se datoreaza unei gestionari ineficiente a echipei ci poate, mai ales, utilizarea unor instrumente nepotrivite.

Inainte sa arunci toata vina asupra echipei, trebuie sa te intrebi intai daca acestia au la dispozitie instrumentele potrivite pentru acest job.

Cea mai eficienta tehnologie in acest domeniu este un software pentru gestionarea relatiei cu clientii. Se estimeaza faptul ca, pana in 2017, acest tip de soft va ajunge sa aiba o cifra de afaceri de pana la 36 miliarde de dolari.

Au aparut insa, alte tehnologii bazate pe softurile cloud, numite „activarea vanzarilor” si „automatizarea fortei de vanzari”. Acestea doua mai sunt denumite si „tehnologii de accelerare a vanzarilor”.  Daca nu ai auzit inca de ele, asigura-te ca o vei face. Poate ca o mare parte din competitorii tai deja o folosesc.

Aceasta tehnologie este special creata spre a creste vanzarile prin identificarea prospectorilor potriviti si conectarea cu acestia. Nu are importanta cat de dezvoltat este departamentul tau de vanzari, echipa ta necesitand o astfel de tehnologie pentru a te asigura ca, in urmatorii 3 ani, afacerea ta va ramane in top.

In continuare iti prezentam mai multe motive pentru care ar trebui sa implementezi o astfel de tehnologie in firma ta:

Citeste intregul articol (in limba engleza) pe www.entreprenoria.com

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.