Se deschide sesiunea pentru depunerea cererilor de proiecte in cadrul SDL a teritoriului – GAL Valea Prutului, apel selectie s19.2, masura M2/3A – procesarea productiei agricole

0

Asociația Grupul de Acţiune Locală Valea Prutului (GAL VP) anunţă: DESCHIDEREA SESIUNII DE DEPUNERE A PROIECTELOR TIP LEADER pentru măsura M2/3A – PROCESAREA PRODUCȚIEI AGRICOLE.

Data lansării apelului de selecție: 15 mai 2019

Măsura lansată a apelului de selecție: Numărul de referinţă al sesiunii cererii de proiecte: M19.2 (M2/3A) PROCESAREA PRODUCȚIEI AGRICOLE, sesiunea 1, apelul de selectie nr.3/25.04.2019

Beneficiari eligibili:

  • „fermieri” definiti conform HG nr. 226/2015 din teritoriul Valea Prutului: (PFA, I.I., I.F., SNC, SCS, SA, SRL, Societate comercială cu capital privat ; Institute de cercetare – dezvoltare, precum și centre, staţiuni şi unități de cercetare-dezvoltare și didactice, Societate agricolă ; Composesorate, obști și alte forme asociative de proprietate
    asupra terenurilor; Societate cooperativă agricolă; Grup de producători);
  • cooperative agricole si asociatii de crescatori de animale din teritoriul Valea Prutului;
  • micro-intreprinderi si intreprinderi mici;

Bugetul total al măsurii M2/3A din SDL – 164.993,78 euro

Fondurile disponibile alocate acestui apel pe măsura M2/3A – 164.993,78 euro.

Suma maximă nerambursabilă care poate fi acordată pentru finanțarea unui proiect: 164.993,78 euro.

Rata maxima a sprijinului public nerambursabil: 50 % din valoarea eligibilă a proiectului (Intensitatea sprijinului nerambursabil se va putea majora cu 20% pentru fiecare criteriu de selecţie indeplinit, dar rata maxima a sprijinului combinat nu poate depasi 90% in anumite cazuri, mentionate in ghidul solicitantului).

Contribuție/cofinanțare privată: 50 %

Data limita de primire a proiectelor și locul unde se pot depune proiectele: biroul GAL Valea Prutului, din comuna Popricani, județul Iași, incinta Primăriei Popricani (etaj II), în perioada 15 mai 2019 – 20 iunie 2019, de luni până vineri, în intervalul orar 10:00 – 14:00.

Informații detaliate privind accesarea și derularea măsurii sunt cuprinse în Ghidul solicitantului elaborat de GAL Valea Prutului pentru măsura M2/3A – Procesarea producției agricole, publicat pe pagina web www.galvaleaprutului.ro.

Datele de contact unde solicitanții pot obține informații detaliate:
Telefon fix: 0232.474.992, Email: [email protected]

Pentru mai multe informații, vă invităm să consultați varianta detaliată a apelului, disponibil în format electronic sau tipărit, la biroul GAL Valea Prutului sau pe site-ul asociației www.galvaleaprutului.ro, secțiunea https://galvaleaprutului.ro/apeluri-de-selectie/apeluri-active/.

Informații detaliate privind accesarea și implementarea măsurii sunt cuprinse în Ghidul solicitantului afferent măsurii M2/3A – Procesarea producției agricole, elaborat de GAL Valea Prutului, ghid care se regăsește pe site-ul nostru, la următoarea adresă https://galvaleaprutului.ro/ghiduri-proceduri/ghiduri/.

La sediul GAL Valea Prutului se regăsește și verswiunea pe suport tipărit (hârtie) a informațiilor detaliate afferent măsurii lansate.

(P) Acest material este sponsorizat. Pentru promovarea pe acest site va rugam sa ne contactati pe contact!


Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.