Planificarea din timp a lucrurilor

0

economii.panou.solar.presurizatUn lucru bine facut este un lucru facut din timp. Pe principiul „omul gospodar isi face vara sanie si iarna caruta”, acum, in plina vara, ar trebui sa ne facem planuri pentru sezonul rece. Unul dintre aspectele pe care trebuie sa le luam in considerare este legat de facturile la intretinere pe timp de iarna, astfel incat sa nu ne trezim cu surprize si cu bugetul dat peste cap. Iar suprizele cele mai mari vin din partea facturilor la apa calda si incalzire, despre care majoritatea romanilor spun ca ii aduc la sapa de lemn, fara ca macar sa se poate bucura de confortul dorit.

Ideale pentru iarna, insa extrem de utile si pe timp de vara sau in orice anotimp, panourile solare presurizate reprezinta o solutie moderna, bazandu-se pe cea mai ieftina si de incredere sursa de energie: Soarele. In special in timpul verii, anotimp in care soarele este prezent pe cer neincetat. Acum insa exista o solutie care poate trimite in „somaj tehnic” centralele si boilerele atat de iubitoare de kilowati. Aceste panouri solare se dovedesc a fi extrem de utile in randul aplicatiilor casnice pentru pensiuni, hoteluri sau restaurante, fiind un mod extrem de eficient de a furniza confort la un pret redus.

Panourile solare presurizate au pret convenabil, acestea variind in functie de model intre 2.100 de RON si 5.600 de RON. Mai mult decat atat, amortizarea costurilor acestei investitii se realizeaza pe o perioada medie, in timp ce performanta este una extrem de ridicata.

Mai mult decat atat, acestea nu necesita nici pompa si nici solutie antiinghet in anotimpul rece. De asemenea, datorita calitatii superioare, panourile solare presurizate nu necesita intretinere, functionand la capacitate maxima indiferent de temperatura de afara. Un alt aspect care trebuie luat in calcul este ca bazinul nu trebuie golit niciodata. Datorita faptului ca este presurizat, nu este necesara montarea acestuia la inaltime, presiunea de intrare a apei fiind egala cu cea de iesire.

Datorita tuburilor vidate cu heat pipe, acestea descarca temperatura acumulata direct in bazinul cu apa (avand doar un singur schimbator de caldura), reusind in medie in 4-6 ore pe timp insorit sa aduca apa la temperatura de 60° Celsius.

Iar daca ai catusi de putine abilitati tehnice vei reusi sa instalezi aceste panouri fara prea multe batai de cap si fara a apela la specialisti.

Puteti afla mai multe detalii despre aceste dispozitive de la compania care le comercializeaza in Romania, eGlobalMarket. De asemenea, pentru informatii suplimentare puteti apela numarul de telefon 0757. 567. 572 sau prin email la: [email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.