Noul Ford EcoSport urmatoarea generatie cu mici modificari la piese auto Ford

0

Nu este deloc surprinzator faptul ca Ford lucreaza la un succesor de crossover subcompact pentru actualul Ford EcoSport. Chiar daca a intrat in vanzare aici in Romania in ultimul an, a fost pe alte piete in aproximativ aceeasi forma incepand cu 2012. Piesele pe care a fost bazat sunt cele de pe Ford Fiesta. Practic, este cu adevarat vechi, vazand prototipul de mai sus are mult sens. Caroseria a fost de fapt prelungita, ceea ce a creat extinderea ciudata in zona din spatele ferestrelor. Aceasta versiune noua foloseste o caroserie de Fiesta cu lungime normala. O alta diferenta intre cele doua prototipuri este numarul de prezoane si piulite pe fiecare roata.

Vechiul prototip avea roti cu cinci prezoane, in timp ce ultima varianta foloseste patru prezoane. Versiunea mai recenta cu patru prezone este ceea ce ne-am asteptat avand in vedere faptul ca se utilizeaza configuratia actuala, la fel ca si Fiesta. Exact ceea ce a cauzat aceste diferente nu este clar. Poate ca Ford avea in vedere o versiune putin mai lunga a EcoSport pentru spatiul suplimentar de marfa sau pasageri cu prototipul mai vechi. Poate ca Ford a experimentat butuci si axe mai grele pentru o versiune mult mai off-road a EcoSport. S-ar putea sa fie un timp inainte de a incepe sa primim raspunsuri, din moment ce aceasta noua generatie EcoSport pare sa fie in stadii incipiente de testare, tinand cont de caroseria de Fiesta. Ecosport generatia noua de bazeaza pe piese auto Ford Fiesta, de la rulmenti, sistemul de franare, jante, cu amortizoarele si arucurile mai inalte.Modelul de EcoSport actual de construieste la Craiova.

Piese auto Ford Ecosport putem comanda online pe site Ford Partner.Gama de piese originale Ford este variata de la consumabile, accesorii Ford, jante tabla, system franare Ford MotorCraft. Produsele din acest catalog de piese auto Ford sunt Genuine Ford. Brandul MotorCraft si Omnicraft este de asemeni present pentru cunoscatori.Spor la condus un EcoSport!

(P) Acest material este sponsorizat. Pentru promovarea pe acest site va rugam sa ne contactati pe contact!

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.