Lesaffre, producator specializat pentru produse de panificatie

0

Ai nevoie de o reteta personalizata pentru produsele pe care le vinzi in brutaria sau patiseria ta? Daca ai nevoie de un producator specializat si profesionist in industria panificatiei, Lesaffre iti ofera solutii pentru un produs garantat de inalta calitate, dar si servicii performante.

Lesaffre activeaza in domenii precum drojdie si panificatie, nutritie, sanatate si produse pentru gust, fermentatie si amelioratori de panificatie. Grupul produce o gama diversificata de drojdii, produse de panificatie si fermentatie, toate pentru a oferi un gust desavarsit produselor tale. Grupul Lesaffre detine parteneriate stranse cu producatori, vanzatori, dar si cu publicul larg, deoarece are un singur secret: efortul de a se ridica la asteptarile cele mai inalte.

Succesul grupului Lesaffre se datoreaza capacitatilor tehnice, punerea in practica a cunostintelor si capacitatea si usurinta cu care vine in personalizarea cererilor si ofertelor. Parteneriatele se formeaza datorita anticiparii nevoilor clientilor, satisfacerea asteptarilor si producerii unor produse unice, de inalta calitate.

Fermentatia este un alt domeniu de referinta al companiei Lesaffre. Pentru fiecare producator comercial, Lesaffre obtine calitatea si caracteristicile dorite in procesul de fermentatie alcoolica. Produsele si serviciile sunt impartite in: drojdie de bere, drojdie si produse de drojdie pentru vinuri, bauturi spirtoase si pentru bauturi fermentate si drojdie pentru combustibilul etalon.

Pentru a satisface toate cererile clientilor, Lesaffre a creat o gama de amelioratori de panificatie, culturi starter si drojdie cu putere reducatoare, care inlocuieste unii aditivi. Amelioratorii de panificatie sunt

alcatuiti din adjuvanti tehnologici, aditivi si diverse materii prime, care au scopul de a preveni sau nu mixarea conform unei formule a cerealelor. Amelioratorii ofera brutarilor toleranta si siguranta si ii fac munca acestuia mai usoara si mai sigura.

Lesaffre este producator specializat, de inalta calitate in proiectarea, producerea si comercializarea solutiilor pentru panificatie, nutritie si sanatate. Fie ca detii o brutarie sau o patiserie, esti comerciant si iti doresti sa iti diversifici aria de produse de panificatie din magazinul tau, Lesaffre iti pune la dispozitie produse personalizate, adaptate nevoilor tale.

(P) Acest material este sponsorizat. Pentru promovarea pe acest site va rugam sa ne contactati pe contact!

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.