Innotech Student: Noi oportunități de finanțare pentru start-upuri înființate de studenți, masteranzi sau doctoranzi

1

Au fost lansate preînscrierile în cadrul proiectului INNOTECH STUDENT „INSPIRE 2020! – Afaceri inovative pentru un mediu antreprenorial de succes”, proiect implementat de UNIVERSITATEA DIN BUCUREȘTI, Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020.

„INSPIRE 2020! – Afaceri inovative pentru un mediu antreprenorial de succes” se adresează studenților doritori să își deschidă o afacere, beneficiind prin intermediul proiectului de:

  • Sprijin financiar în valoare de 287.000 lei / start-up;
  • Formare autorizată în dezvoltarea de competențe antreprenoriale;
  • Program intensiv de pregătire antreprenorială (mentorat, consultanță, stagii de practică și întreprinderi simulate).

Obiectivul general al proiectului ’’INSPIRE 2020! – Afaceri inovative pentru un mediu antreprenorial de succes’’, ID MySMIS 142110 contribuie la consolidarea gradului de ocupare al absolvenților de învățământ superior în domenii de activitate identificate ca fiind de viitor în vederea dezvoltării unei economii competitive bazată pe cunoaștere și reducerea perioadei de timp de la absolvirea studiilor superioare până la ocuparea pe piața muncii a absolvenților, vizând o serie de componente majore:

• creșterea ratei de ocupare a studenților, prin derularea unui program integrat de antreprenoriat
• finanțare pentru cele mai bune idei de afaceri
• înființarea unui Centru Inovativ de Antreprenoriat (C.I.A.) ce are ca scop susținerea și promovarea tuturor întreprinderilor înființate și finanțate în cadrul proiectului

Formular de preînscriere în programul INNOTECH STUDENT

Share.

Un comentariu

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.