Inchiriati cu incredere de la Bavariamobility!

0

Romanii aleg sa inchirieze masini tot mai des, iar acest lucru se datoreaza faptului ca multi, dupa ce au  vazut occidentul, au decis sa implementeze anumite servicii si in Romania.

Inchiriatul de masini este doar una din aceste practici ajunse si pe plaiurile mioritice. Daca acum 10 ani masinile pe care le puteai inchiria erau destul de avariate, in ziua de astazi poti inchiria autovehicule demne de showroom de la producatori importanti preucm BMW. Bavariamobility pune la dispozitia clientilor o flota de masini BMW, intretinute la zi, iar modele din care pot sa aleaga clientii sunt noi si respecta toate normele de poluare.

Scopul companiei Bavariamobility.ro nu este doar acela de a oferi servicii de inchirieri masini, ci de a crea parteneri de afaceri pe termen lung. Foarte multe persoane circula zilnic dintr-un oras in altul, iar taxi-ul nu este mereu o optiune. A inchiria propria masina se pliaza mai mult pe flexibilitatea clientilor, dar ofera si avantaje financiare.

Cand inchiriezi o masina ai numai avantaje:

Masina personala poate fi imobilizata, poate fi la reparat sau poate lipsi pur si simplu. Prin alegerea unei masini inchiriate, clientul are parte de mobilitatea de care are nevoie. Se poate deplasa fara sa mai depinda de altii, de mijloacele de transport public sau de taxiuri.

Odata ce se inchiriaza o masina, pentru cea personala se va evita uzura si adaugarea de kilometri in plus. Atunci cand deplasarile ce urmeaza sa fie efectuate sunt lungi, fie ca este vorba despre concedii sau calatorii in interes de serviciu, o astfel de varianta se dovedeste mult mai avantajoasa din acest punct de vedere, comparativ cu folosirea masinii personale.

In unele cazuri, masina personala este, pur si simplu, nepotrivita scopului calatoriei. Spatiul mult prea redus poate fi insuficient pentru bagaje, iar acesta este un inconvenient in cazul in care se calatoreste, de exemplu, cu familia, intr-un tur al Romaniei. Inchirierea unei masini poate sa salveze insa situatia, garantand confort pentru toti pasagerii si suficient spatiu pentru toate bagajele.

Cei care aleg serviciile de inchirieri auto pot sa beneficieze si de faptul ca predarea si preluarea vehiculelor poate fi facuta direct din aeroport. In acest fel este eliminata grija transportului, beneficiarul nemaifiind nevoit sa se bazeze pe solutia taxiurilor sau a mijloacelor de transport public.

Comparativ cu a detine o masina, inchirierea uneia presupune de regula un avantaj pentru client. Costurile implicate sunt mai reduse, intrucat in grija acestuia stau doar combustibilul si tariful de inchiriere, in timp ce un proprietar de autoturism are si alte cheltuieli precum taxe si impozite, asigurari, revizii periodice, schimburi de piese si consumabile, intretinere auto etc.

Daca ceea ce se doreste este crearea unei bune impresii, iar masina proprietate personala lasa oarecum de dorit la capitolul estetica sau noutate a modelului, inchirierea uneia salveaza din nou situatia. Fie ca este vorba despre un eveniment deosebit precum o nunta sau o intalnire importanta de afaceri, oricine poate face o impresie buna atunci cand se afiseaza conducand un autoturism model nou, chiar daca este vorba de unul inchiriat.

Cu Bavariamobility.ro nu mai trebuie sa iti faci griji!

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.