Gaze naturale la preturi fara concurenta!

0

Pe piata gazelor naturale a fost mereu o mare competitie, mai ales in Romania. Preturile nu au fost intotdeauna la acelasi nivel, schimbandu-se de la an la an in functie de conditiile socio-economice din tara. Cu siguranta ca omul de rand se simte afectat atunci cand primeste factura dupa o iarna lunga. Multi au preferat sa isi schimbe sistemul de incalzire din locuinta dintr-unul care foloseste gaze intr-unul ce foloseste strict energie electrica, insa nici asa nu au avut mare noroc.

Nu trebuie sa ne simtim descurajati, ci trebuie sa cercetam piata, luand exemplul americanilor. Este bine sa prospectam piata pentru a vedea cine ofera cele mai multe avantaje. Nu trebuie sa ne bazam strict pe marile companii, ci putem sa cautam raspunsuri la furnizorii privati, al caror interes este sa obtina cat mai multi noi consumatori. Ei vor oferi preturi mai mici pentru aceeasi calitate.

Am descoperit ca o astfel de companie de distributie este NovaPG infiintata in anul 2007, Nova Power & Gas a devenit furnizor de elita pentru toti cei care isi doresc o calitate a gazului mult mai buna.

Nova Power & Gas aduce foarte multe beneficii pentru clientii lor, din care le amintim pe urmatoarele:

  • Contract flexibil – chiar daca semnezi si ai ales un anumit tip de abonament, poti sa reziliezi oricand contractul cu un preaviz de 21 de zile, fara penalitati de inchidere.
  • Contractare online – statul la ghiseu este de domeniul trecutului, iar Nova Power & Gas stie acest lucru mai bine decat oricine. De aceea, clientul poate face contractul online. Dupa ce a trimis toate actele necesare, echipa de vanzari va trimite contractul pentru a fi semnat prin posta.
  • Conectare rapida – odata semnat contractul, perioada de conectare
    la gaze va fi foarte rapida, iar totul va decurge in maxim 21 de zile.
  • Operatiuni simple – clientul poate solictia serviciile Nova Power & Gas folosind portal online prin contul sau personal.
  • Energie Verde – clientii Nova Power & Gas sunt constienti de faptul ca se investeste constant in construirea parcurilor fotovoltaice proprii, pentru a creste anual capacitatea de productie si ponderea de energie din surse regenerabile din totalul furnizat catre clienti.

Nova Power & Gas este, cu siguranta, un furnizor de gaze naturale in Romania in care poti sa iti pui toata increderea, datorita serviciilor rapide, de inalta calitate.

Faptul ca investesc anual in parcurile fotovoltaice, spune multe despre aceasta companie, care a crescut foarte mult in ultimii ani. Tot mai multi utilizatori de gaze din Romania i s-au alaturat datorita serviciilor impecabile si rapide.

Cei care sunt interesati sa devina clienti Nova Power & Gas pot gasi pe pagina lor toate informatiile necesare. Acestia fac insa diferenta intre consumatorii lor. De aceea detin mai multe tipuri de abonamente pentru persoane juridice, persoane fizice si distribuitori locali.

Diferentierea de abonamente este importanta pentru a putea oferi cel mai bun pret clientilor.

Recomand furnizarea cu gaze naturale de la Nova Power & Gas pentru a beneficia la maxim de resursele naturale!


(P) Acest material este sponsorizat. Pentru promovarea pe acest site va rugam sa ne contactati pe contact!

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.