East’n’Roll, festivalul care transformă Iașul în Capitală Digitală

0

Iașul a devenit unul dintre cele mai mari centre ale industriei hi-tech din România. Transformarea digitală continuă cu East’n’Roll, festivalul celor care știu că viitorul începe cu ei. Pe 24 octombrie la Palas Congres Hall vin specialiști în tehnologii de ultimă generație, Privacy, Data Safety, dar și din zona de business sau FinTech, pentru a împărtăși experiențele care le-au transformat afacerile.


20.000 de angajaţi în industria de IT și peste 2.500 de absolvenţi în fiecare an au făcut din capitala Moldovei un centru de interes pentru investiții și dezvoltare. Dar nu sunt singurii care schimbă orașul în bine. Mai multe afaceri își scad costurile prin trecerea în era digitală. East’n’Roll aduce la Iași oamenii care știu cum se poate transforma un business prin automatizare și digitalizare.


Fie că se află la început, fie că sunt în plină dezvoltare, afacerile au aceleași provocări. Educarea continuă a angajaților, promovarea produselor, securitatea depozitelor și a transferurilor de bani, eficientizarea programelor de lucru. La East’n’Roll găsești un răspuns pentru fiecare dintre întrebările tale.


Andrei Goșu este managing partner Ascendis, firmă care și-a crescut anul trecut businessul de training și team building cu 30% față de anul precedent și a lansat platforma de microlearning Code of Talent. Ascendis a avut în 2018 un profit record și își continuă ascensiunea europeană. Pe 24 octombrie se oprește la Iași, pentru a împărtăși din secretele creșterii afacerii.


Zona de fashion digital este în continuă creștere iar Raluca Radu, country manager Answear.ro, a reușit în patru ani să aducă retailerul la venituri de 16,2 mil. euro, iar pentru 2019 vrea dublarea cifrei de afaceri. La East’n’Roll vorbește despre cum marketingul digital face și desface piața de fashion. Transformarea digitală a unei bănci este un proces despre care vom afla amănunte de la Vlad Stănilescu, Chief Digital Officer la Raiffeisen Bank România, unul dintre speakerii East’n’Roll. Băncile tradiționale sunt provocate însă de apariția unor jucători născuți în era digitală, așa cum e Revolut, reprezentată chiar de ieșeanul Ștefan Opariuc.


Outsourcingul devine știrea zilei de ieri în fața managed services, care te ajută să economisești bani și să funcționezi fără avarii, atunci când propriile departamente IT sunt depășite de situațiile curente. Despre asta știe cel mai bine Bogdan Ciubotaru, Chief Commercial Officer la Aliant, unul dintre invitații festivalului.


Iașul e ultima redută a IT-ului și outsourcing-ului, iar liderii digitali vin pe 24 octombrie să o cucerească, la East’n’Roll. Rezervă-ți bilete pe www.eastnroll.ro!

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.