Casete luminoase pentru a fi vizibil!

0

Vizibilitatea este unul dintre cele mai importante detalii pe care trebuie sa le ai in vedere in momentul in care detii o firma. Fara o vizibilitate cat mai buna nu ai cum sa reusesti in domeniul afacerilor chiar daca esti foarte bun in ceea ce faci. Exista mai multe metode prin care iti poti promova afacere si astfel sa devii vizibil pentru un numar cat mai mare de persoane. Anunturi in mass – media, distribuirea pliantelor sau fluturasilor, prezentari realizate in mediul online, sunt doar cateva dintre optiunile pe care le ai la indemana pentru a deveni cat mai vizibil. Utilizarea unei casete luminoase este una dintre cele mai eficiente metode de promovare la care poti apela. Datorita avantajelor pe care le ofera, casetele luminoase sunt foarte populare printre detinatorii de firme.

Tipuri de casete luminoase

Daca si tu doresti atragerea unui numar cat mai mare de clienti este timpul sa utilizezi cel putin o caseta luminoasa. Trebuie sa stii ca in momentul de fata pe piata de profil se afla mai multe tipuri de casete luminoase. Tipurile de casete luminoase pe care poti sa le achizitionezi sunt urmatoarele:

  • Caseta luminoasa cu fata din backlit banner. Acest tip de caseta luminoasa este alegerea ideala in cazul in care iti doresti o caseta luminoasa de mari dimensiuni.
  • Caseta luminoasa cu fata din plexiglas. Ofera un aspect placut si un nivel de iluminare foarte bun pe timp de noapte. Datorita nivelului ridicat de iluminare aceasta caseta luminoasa nu are cum sa nu fie vizibila de la departare.
  • Caseta luminoasa din bond decupat. Principalul avantaj oferit de catre acest tip de caseta luminoasa este gradul de rezistenta foarte ridicat. 
  • Caseta luminoasa dubla fata. Acest tip de caseta se monteaza in cant pe suprafata unui perete. Aceasta este utilizata atat la intrarea intr-o locatie cat si in interiorul acesteia. Caseta luminoasa dubla fata se preteaza foarte bine pentru utilizarea in mall-uri.

Avantajele oferite de catre utilizarea casetelor luminoase

Decizia de a utiliza o caseta luminoasa nu poate fi decat benefica pentru afacerea pe care o detii. Utilizarea unei astfel de caseta iti va aduce urmatoarele avantaje:

  • Vizibilitate foarte mare. Caseta luminoasa este un obiect care atrage atentia chiar si in cazul in care nu vrei acest lucru. Prin utilizarea unei casete luminoase va creste foarte mult numarul persoanelor care vor auzi de firma pe care tu o detii. 
  • Ofera firmei un grad de seriozitate si profesionalism. In momentul de fata aproape toate firmele utilizeaza o astfel de caseta. Neutilizand o caseta luminoasa vei transmite posibililor clienti un semnal negativ.
  • Ajuta la semnalizarea diverselor compartimente din cadrul firmei.
  • Este una dintre cele mai ieftine modalitati de marketing la care poti apela pentru cresterea vizibilitatii firmei.

Rezultate la fel de bune ne pot oferi si alte variante alternative, precum litere volumetrice, care ofera un aspect 3D si sunt vizibile si ziua dar si noaptea. 

Concluzii

Detinerea unei firme implica foarte multa munca si atentie la detalii. Utilizarea unei casete luminoase este unul dintre detaliile care desi este banal face diferenta intre o firma eficienta din punct de vedere financiar si una care nu este. Nu risca viitorul financiar al firmei tale si apeleaza la toate metodele de marketing inclusiv la achizitionarea casetelor luminoase.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.