Bartrom detine electroventili de calitate, la preturi avantajoase

0

Ai nevoie de un electroventil si iti doresti sa achizitioneazi unul cu dimensiunile potrivite, la un pret corect si de o calitate superioasa? Este foarte usor sa faci asta cu Bartrom, furnizorul de produse din categoriile pneumatica si control fluide.

Pentru a alege un electroventil pentru apa precis si corect din punct de vedere al dimensiunilor, fara a depasi diametrul tevii pe care eurmeaza sa fie montat, trebuie avuta in vedere caracteristica de debit din fisa tehnica, si anume coeficientul Kv. Pentru a alege un electroventilul corespunzator trebuie sa calculati dimensiunea dupa umatoarea formula: Q = Kv x √delta p.

Q este debitul de apa care trebuie sa curga prin electroventil, exprimat in m3/h, Kv reprezinta coeficientul de debit al ventilului, fiind adimensional si dat de producator, iar delta p este diferenta de presiune intre intrarea si iesirea din electroventil (caderea de presiune pe electroventil), exprimata in bar.

Electroventilul de la Bartrom are urmatoarele caracteristici de categorie: aplicatiile sunt pentru aer, apa, gaz, ulei (2E°), temperatura de lucru este intre -10°C ÷ +80°C, corpul din alama, etansare dNBR, grad de protectie IP 65, parti interioare din inox. Caracteristice de produs desemneaza filetul, DN-ul, ∆Pmin [bar], ∆Pmax [bar], KV [l/min], dimensiunile A, E, B in mm, seria si actionarea.

Datorita faptului ca aveti la indemana toate dimnesiunile specifice, aveti avantajul de a calcula eficient dimensiunea corecta de care aveti nevoie pentru electroventil, fara a esua in achizitionarea unui electrovit nepotrivit.

Electroventilul se utilizeaza pentru aplicatii pentru apa, aer, gaz sau ulei, garantand calitatea lucrarii si a functionarii. Bartrom este furnizorul care investeste in relatia pe care o are cu clientii, oferindu-le consultanta de specialitate, ajutor in functionarea si asamblarea aplicatiei si transport rapid in 24 de ore.

Bartrom are in componenta o lista premium de produse, principiile pe care se bazeaza fiind siguranta, eficienta si profesionalismul. Bartrom garanteaza calitatea si pretul corect al electroventililor, fiind la dispozitia tuturor cererilor, indiferent de cantitatea comandanta. Bartrom este furnizorul care pune accent pe calitatea produselor si pe legatura stransa, bazata pe respect, cu clientii.

 

(P) Acest material este sponsorizat. Pentru promovarea pe acest site va rugam sa ne contactati pe contact!

 

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.