ARO 240 – macheta fidela a legendarului autovehicul de teren romanesc

0

ARO 240 – macheta fidela a legendarului autovehicul de teren romanesc

Evolutia impresionanta a industriei auto – de la inceput si pana in prezent, a schimbat complet modul in care traim. Masinile simple pe care le utilizam in viata de zi cu zi ne ofera confort, siguranta si posibilitatea de a ne deplasa rapid si ieftin, insa, industria auto a dus si la dezvoltarea unor pasiuni in jurul motoarelor si chiar a creat adevarate stiluri de viata care se bazeaza pe masini. 

Daca sunteti un adevarat pasionat al modelelor ARO, atunci trebuie sa accesati MagazinulColectionarului.ro, in special categoria de machete auto. Acum aveti posibilitatea de a construi o macheta la scara 1:8 a legendarului autovehicul de teren romanesc, ARO 240 – macheta care este realizata in cele mai mici detalii.

Prin intermediul celor de la MagazinulColectionarului.ro aveti posibilitatea de a redescoperi probabil cel mai popular model ARO 4×4. Macheta este disponibila pe piese pe care le veti primi impreuna cu o superba revista color in care va sunt prezentate extrem de multe informatii interesante despre ARO fabricate in Romania cat si despre alte modele 4×4 din intreaga lume. 

Fostul producator romanesc avea fabrica la Campulung-Muscel si a inceput productia in anul 1957. Cel putin pana in anul 1989, aproximativ 90% din vanzarile ARO au fost exportate iar de la inceputuri si pana in anul 2003 atunci cand a iesit pe portile fabricii ultimul vehicul, au fost produse peste 380.000 de unitati.  

Accesand MagazinulColectionarului.ro aveti posibilitatea de a forma acasa colectii cu adevarat impresionante iar limita este reprezentata de imaginatia dumneavoastra. Machetele auto comercializate in cadrul acestui magazin online sunt de inalta calitate si vin de la producatori renumiti in domeniu precum: Eaglemoss, Hachette, BBR Models, GT Spirit, KK Scale, Paragon sau Norev. Un model de colectie care de asemenea are o macheta si este disponibila pe site, este si Ford Mustang, autovehicul are a facut istorie in SUA inca de la prima generatie si pana la cea din prezent.

Detaliile sunt respectate in cele mai exigente moduri, cu atat mai mult daca discutam despre o macheta precum cea pentru ARO 240 care este livrata pe bucati pentru a putea fi asamblata ulterior pas cu pas. In plus, este de mentionat si faptul ca, o astfel de macheta auto este ideala si pentru o oferi drept cadou unei persoane dragi si pasionate de domeniul auto. 

Aceasta macheta fantastica a modelului ARO 240 devine din ce in ce completa cu fiecare saptamana care trece, devenind treptat o replica la scara 1:8 a celui mai apreciat model 4×4 romanesc.

De le machete auto ale primelor autovehicule construite si pana la cele mai recent lansate masini din anul 2022, tot ceea ce va puteti dori in materie de machete auto veti gasi pe MagazinulColectionarului.ro. Nu trebuie decat sa accesati magazinul online si sa dati o simpla cautare.

Acestea fiind spuse, multitudinea de modele de machete pe care MagazinulColectionarului.ro vi le pune la dispozitie, reprezinta unul dintre cele mai bune lucruri pentru pasionati ai domeniului auto si nu numai. Magazinul pune la dispozitia dumneavoastra produse  la preturi fara concurenta si de o calitate superioara, iar gama de produse este extrem de variata – mii de machete auto fiind disponibile la numai un simplu click distanta. 

Toate detaliile cu privire la construirea machetei ARO 240 si detalii despre alte produse si servicii va sunt puse la dispozitie pe site.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.