Oportunități de dezvoltare pentru antreprenori și experți din diferite domenii

0

Afaceri.ro organizează un bootcamp în Islanda, care se va desfășura în perioada 15 – 20 iunie 2022. 

În cadrul călătoriei, participanții vor avea oportunitatea de participa la Ziua Națională a Republicii Islanda, care e sărbătorită în data de 17 iunie. În aceasă zi, Reykjavik găzduiește parade de Ziua Independenței, teatru de stradă, partile laterale și dansuri. Astfel, delegația Afaceri.ro se va bucura din plin de obiceiurile și tradițiile acestei țări.

Bootcamp-ul va continua cu o serie de întâlniri de tip training, subiectele principale fiind: rentabilitatea și performanța firmelor familiale, guvernarea firmelor familiale, proprietatea intergenerațională și tranziția CEO, firmele familiale și acționarii lor nefamiliali. 

Nu vor fi ratate nici imaginile spectaculoase cu vulcani, gheizerele islandeze și de asemenea plimbări printre iceberg-uri. 

Islanda este o lume aparte, un tărâm al focului și al gheții, astfel, bootcamp-ul Afaceri.ro Islanda conține un program cu mai multe excursii spectaculoase, care vor crea amintiri superbe.

O altă călătorie va fi Bootcampul Groenlanda 2022, care va avea loc în perioada 20 – 24 iunie 2022. O echipă de antreprenori și oameni entuziaști vor vizita cea mai întinsă insulă de pe Terra și cele mai spectaculoase regiuni de pe planetă.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.