Zilele Biz lanseaza BizPlan Awards

0

In cadrul primei zile – dedicate Antreprenoriatului – a tradeshow-ului Zilele Biz va avea loc concursul de planuri de afaceri BizPlan Awards, realizat de revista Biz in colaborare cu emisiunea Arena Leilor de la TVR 2.

Zilele Biz, cel mai mare tradeshow b2b din Romania, se afla la cea de a saptea editie si va avea loc in perioada 24-28 noiembrie la Radisson SAS Hotel Bucuresti.

BizPlan Awards este o competitie realizata impreuna cu emisiunea Arena Leilor in exclusivitate la ZileleBiz – ziua de Antreprenoriat, care provoaca 6 antreprenori sa isi prezinte ideile in fata binecunoscutilor „lei” ai emisiunii televizate.

Asadar, daca ai o idee de afaceri la care nu s-a gandit nimeni, te-ai gandit la toate aspectele si ai nevoie doar de finantare pentru a-ti pune visul in miscare, inscrie-te acum la BizPlan Awards si transforma-ti ideea in realitate.

Ce castigi?

Daca te vei clasa intre primii trei in urma evaluarii de la concurs, ti se garanteaza participarea in cadrul emisiunii Arena Leilor, care va fi filmata a doua zi.

1. Un premiu de 5000 de euro pentru cel care va fi desemnat cel mai iabil plan de afaceri posibilitatea ca unul dintre business angels sa investeasca in planul tau.
2. Expunere media si un punct de start unic pentru inceperea afacerii tale.

Cum aplici?

Regulamentul concursului.

Elaboreaza planul de afaceri, completeaza formularul de pe site si trimite planul tau de afaceri pana la data de 17 noiembrie 2008.

Bianca Manescu
Marketing Coordinator
Mobile: +4 0724.595.410
Phone: +4021.206.06.80
Fax: +4021.335.34.74
Address: 1 Regina Maria, Bl. P5B, App.10-11

Sursa: Plandeafacere.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.