Workshop-uri in domeniul financiar – scoala ACCA

0
delaney_executiveCine?
Delaney Executive, companie specializata pe traininguri financiare, organizeaza workshop-uri care abordeaza teme precum gestionarea costurilor si cheltuielilor organizationale.

Cand?
– Workshop 1 – Joi, 28 mai, 2009 – „Managing organizational costs”
– Workshop 2 – Miercuri, 3 iunie 2009 – „Managing organizational liquidity”


In ambele zile puteti opta pentru:

– Workshop-ul din timpul zilei (12:00 – 15:00)
– Workshop-ul de seara (18:00 – 21:00)

Unde?

Workshop-urile se vor tine la: Camera de Comert, Bd. Octavian Goga nr. 2, sector 3, Bucuresti (sala exacta va fi anuntata cu 2 zile inainte de workshop).

Cat?

Fiecare workshop costa 350 lei, insa daca sunteti student, beneficiati de o reducere de 100 de lei (cei interesati ma pot contacta la adresa de email [email protected] pentru a obtine contul bancar in care se va face plata cursului).

Mai mult, Delaney Executive va organiza un concurs prin care puteti castiga un voucher pentru unul din workshop-uri sau chiar un discount pentru cursul mare de „Diploma in Financial Management”.

Pentru mai multe detalii, vizitati situl dedicat studentilor: http://www.delaney4students.ro (aici veti putea gasi informatii legate de workshop-uri, cursuri, despre Tom Delaney si Delaney Executive, despre scoala ACCA, despre modalitatile de plata ale workshop-ului, cat si detalii legat de concursul care va va oferi sansa de a castiga un voucher pentru workshop).

Sau informati-va de pe situl principal: http://www.delaneyexecutive.ro

De ce?

Cateva din motivele care v-ar putea determina sa participati la aceste workshop-uri:
– Pentru ca doriti sa aflati mai multe despre temele prezentate(„Managing organizational costs/liquidity”).
– Pentru ca v-ar interesa participarea ulterioara la cursul Dip FM (Diploma in Financial Management).
– Pentru ca Tom Delaney, cel care va sustine cursul, este un instructor financiar acreditat la nivel international cu o experienta profesionala in management financiar de peste 20 de ani.
– Pentru ca veti primi o diploma de participare pentru workshop si o diploma de abslovire pentru curs; diploma de absolvire a cursului este oferita de ACCA (Association of Chartered Certified Accountants).
– Pentru ca vreti sa invatati de la cei mai buni (Delaney Executive este acreditat de ACCA).

Ce trebuie sa stiti?

Workshop-urile fac parte dintr-un curs mai mare, numit cursul de „Diploma in Financial Management” (Dip FM). Fie ca doriti ulterior sa participati la cursul de Dip FM sau nu, aceste workshop-uri va vor oferi o noua perspective asupra gestionarii costurilor si cheltuielilor organizationale. Tom Delaney, cel care va sustine aceste workshop-uri,  are o experienta impresionanta atat pe plan profesional (a lucrat pentru numeroase companii international ca Chief Financial Officer, printre care si Coca Cola), cat si in plan academic (experienta de peste 10 ani) si este pregatit sa va ofere atat o prezentare teoretica cat si o abordare practica a temelor de workshop.

Important
– Plata taxei de inscriere se va face cel tarziu cu 2 zile lucratoare inainte de workshop, iar o copie a chitantei (si a carnetului de student) vor fi trimise prin email pentru a confirma inscrierea/participarea.
– Participantii trebuie sa cunoasca foarte bine limba engleza, deoarece workshop-urile se vor desfasura in engleza.
– Participantii au nevoie de un instrument de scris, foi A4 si un calculator stiintific (workshop-ul contine atat parte teoretica, cat si parte practica).

Pentru a obtine informatii suplimentare, nu ezitati sa ma contactati: [email protected].

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.