Vineri, 13, cu noroc in Comunicare – Start Promo 13 – 14 iunie

0

2 iunie 2008

Nu doar noroc ci si informatii. Nu doar informatii, ci un eveniment in sine. "Mai mult decat doar cunostinte" este deviza Picant ce provoaca responsabilii de marketing si comunicare la un training despre elaborarea unei campanii eficiente de comunicare de marketing: Start Promo – 13 si 14 iunie 2008.
Cateodata pentru a reusi in campania de comuniacre iti trebuie si un dram de noroc. Dar in mediul tot mai dinamic in care traim in prezent, batalia pentru mijloacele si canalele de comunicare a devenit tot mai acerba, pentru comnicatori si mai agasanta pentru public. Start Promo (www.marketingforum.ro) atinge si dezvolta toti pasii si toate metodele care trebuie avute in vedere elaborarea unei campanii de comunicare eficiente, cu avantaje si dezavantaje si "tips and tricks".

Trainingul Start Promo este recomandat si se adreseaza tuturor celor care au atributii si responsabilitati in departamentul de Marketing si Comuinicare al unei companii, indiferent de dimensiunea acesteia.

In tematica trainingului se vor atinge subiecte precum:
– Ce este comunicarea si cum functioneaza procesul de comunicare;
– Rolul comunicarii de marketing in afaceri;
– Principalele tehnici de vomunicare de marketing (publicitate, PR, marketing direct, comunicare online, comunicare prin eveniment si promovarea vanzarilor);
– Planul unei campanii de comunicare de marketing.

Pachetul de training contine:
– Participarea la lucrarile trainingului;
– Suporturi de curs;
– Diploma de participare;
– Masa de pranz in fiecare zi;
– Pauze de cafea;
– Cartea "Viata mea in publicitate- Publicitate stiintifica" Claude Hopkins.

Taxa de participare este de 1050 RON+ TVA / Persoana pentru cele doua zile de training. La aceasta taxa se aplica 5% reducere pentru inscrierea a minim 3 persoane de la aceeasi companie.

Termenul limita pentru inscrieri este 10 iunie 2008.

Informatii complete si inscrieri
Exemplu de Comunicare Picant(a)

PICANT (www.picant.ro) reprezinta un concept de traininguri de marketing, comunicare si vanzari bazat pe specializare si eficienta. Pe langa training, acordam si consultanta in marketing si comunicare. Sloganul PICANT "Knowledge & More" ilustreaza beneficiile participantilor la trainingurile organizate de PICANT – obtinerea a mai mult decat simple informatii!
Printre Trainingurile PICANT  se numara: Event’or, efEX, i Sell, Web Wizard, Junior Brand, Insider, Marketing Intro, Start Promo si altele.

Contact:
Nicolae NAUMOF
Telefon: 0765/21.64.91
Web-site: www.marketingforum.ro

Sursa: Plandeafacere.ro, 2 iunie 2008

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.