Vara asta racoreste-te cu training la gheata!

0
26 iunie 2008

Conform unei traditii, incepute din 1999, si in acest an organizam o noua sesiune de cursuri si workshopuri deschise de dezvoltare personala si profesionala la care ii invitam pe toti aceia care doresc sa se dezvolte, sa se cunoasca mai bine si sa faca schimburi reale de experienta cu alti profesionisti.

Fa-ti timp pentru tine si vino in luna iulie la cele doua evenimente importante ale acestei veri organizate de Atlas Consel Training Services:

– 15 – 16 iulie 2008: Racoreste-te cu o comunicare mai buna!
– 21 – 24 iulie 2008: Improspateaza-ti fortele si pregateste-te sa devii un trainer de exceptie!

In aceasta vara, te asteptam la workshopul nostru de comunicare, Racoreste-te cu o comunicare mai buna!, din 15 ? 16 iulie 2008, pentru a testa ce metoda de comunicare ti se potriveste mai bine. Vei pleca de la acest workshop antrenat pentru a reusi sa te faci inteles mai bine si cu instrumentele necesare pentru a depasi situatiile de blocaj in comunicare.

Participa la acest eveniment si:

– Vei identifica posibile cauze ale blocajelor in comunicare si solutii de depasire a acestora;
– Vei afla despre puterea cuvintelor si despre rolul emotiilor in comunicare;
– Te vei intilni cu un trainer care studiaza de cinci ani aspectele psihologice ale comunicarii si relationarii umane.

Trainer: Gabriela Popescu este absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, sectia Psihologie, Bucuresti, cit si a Facultatii de Matematica, Brasov.

In 2001 si-a inceput activitatea ca instructor pentru obtinerea certificarii ECDL. Pe parcursul a cinci ani a sustinut peste 1.800 de ore de instruire si a format aproximativ 300 de participanti in vederea obtinerii permisului ECDL.

Este trainer certificat Atlas Consel Training Services in urma absolvirii cu succes a programului de training de Formare formatori – Train the Trainers. Are experienta ca asistent trainer si co-trainer in programe de training de dezvoltare manageriala, vinzari, teambuilding concepute pentru companii nationale si multinationale de renume.

Cel de-al doilea eveniment este un program de training de Formare formatori (Train the Trainers), care te invita sa iti improspatezi fortele si sa te pregatesti sa devii un trainer de exceptie!
Programul se afla la cea de-a sasea editie si se desfasoara in perioada 21 ? 24 iulie 2008, fiind urmat dupa 8 saptamini de o jumatate de zi de Follow-up.

Participa la un program de training:

– Care te pune in valoare si iti ofera tehnici si metode de instruire pe care le poti folosi cu usurinta in cursurile tale!
– Unde te vei intilni cu un trainer cu experienta de peste 12 ani care iti va dezvalui citeva secrete ale profesiei de trainer!
– Unde vei afla cum poti concepe si adapta un studiu de caz, cind si ce fel de icebreakers folosesti in cursuri, cum concepi si conduci un role-play sau cum abordezi cursantii dificili!
– Care iti propune un adevarat schimb de experienta!
– Unde afli metode eficiente de evaluare a trainingului!

Trainer: Ioan Samihaian, Senior Trainer & Consultant, Atlas Consel Training Services. Are experienta consistenta in training dar si consultanta in resurse umane, in conceperea de politici organizationale, managementul schimbarii, dezvoltare manageriala, recrutare si selectie personal. Trainerul nostru este certificat Train of Trainers de catre firma britanica Crown Agents si dezvolta pentru clientii nostri programe de training de: leadership, management, resurse umane, vinzari, negociere, comunicare, prezentare, formare formatori si teambuilding.

Atlas Consel Training Services este o companie de training de renume care concepe si livreaza programe de instruire de peste 12 ani pentru angajati din organizatii cu diferite nivele de experienta si din arii de activitate variate. Clientii nostri apreciaza faptul ca stim sa-i ascultam si sa identificam nevoile de dezvoltare pe care le au, sa particularizam sesiunile de training in raport cu situatiile concrete din activitatea participantilor, sa adaptam cursurile la profilul participantilor si sa realizam ?evenimente? interactive si experientiale de cunoastere si dezvoltare.

Ce facem?
Sustinem eforturile de schimbare ale clientilor nostri prin:

– Programe de training personalizate pentru dezvoltarea oamenilor si organizatiilor;
– Workshop-uri si cursuri deschise;
– Consultanta si coaching (la nivel individual si pentru organizatii);
– Concept, dezvoltare si implementare de proiecte care au incidenta asupra cresterii potentialului oamenilor si organizatiilor.

Contactat:
Telefon: 021.529.88.56; 021.529.88.57; 0726.389.759; 0740.243.323;
Web-site: www.atlasconsel-training.ro

Sursa: Plandeafacere.ro, 26 iunie 2008

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.