Vara aceasta, Leadership!

0

30 iulie 2008

Fundatia LEADERS are deosebita onoare de a da startul primei Scoli de Vara pe Leadership din Romania in intervarul 3-8 August.

Viziunea, initiativa, responsabilitatea si dorinta de schimbare, vor face echipa cu 40 de tineri si mentorii lor pe parcursul a 5 zile de workshop-uri si training-uri pe teme de leadership.

Portile scolii se deschid Duminica 3 August la Timisul de Sus reunind lideri de success din Romania, care, datorita stilului de leadershipului manifestat consituie adevarate modele: Catalin Ionescu CEO, Codecs, Raed Arafat, Fondator, SMURD, Mihai Tudor, Director General IBM, Laurentiu Chirita, Capitan-Comandor la Fortele Aeriane Roamne, Maia Morgenstern si multi altii vor fi exemple demne de urmat pentru prima generatie de participanti ai scolii LEADERS Romania.

Leadership Summer School promite a fi un eveniment unic al carui scop este furnizarea de teorii si exemple concrete care sa contribuie major la educarea si dezvoltarea participantilor, in postura de lideri autentici ai societatii romanesti de maine. Viziunea noastra referitoare la acest eveniment este completata si de facilitarea crearii unei retele de tineri lideri, care ulterior isi pot coordona eforturile in vederea determinarii progresului.

Pentru mai multe informatii si inregistrari va rugam accesati www.leadershipschool.eu sau sunati la 0722 19 30 66.

Adelina Maria
Program Director
Leadership Summer School

Fundatia LEADERS
www.leaders.ro
Tel: 0722 19 30 66
http://www.leadershipschool.eu

Pentru cei care cauta serviciile unui trainer, Plandeafacere.ro recomanda www.Traineri.ro.

Sursa: Plandeafacere.ro, 30 iulie

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.