Un executive coach legendar vine la Bucuresti

0

robert_diltsRobert Dilts, omul care a contribuit la salvarea FIAT de la faliment prin alinierea personalitatilor individuale ale managerilor cu valorile si nevoile de management al crizei din organizatie, va fi prezent la Bucuresti pentru un workshop de 3 zile cu tema „Coaching la nivelul identitatii”.

O buna parte din locurile la acest workshop de exceptie sunt deja ocupate de antreprenorii si managerii de top ai companiilor ce se confrunta cu efectele crizei economice. Iar compania Competent Consulting, organizatorul evenimentului, este felicitata pentru ca ofera „workshopul potrivit la momentul potrivit”.

Spre sfarsitul anilor ’90, printr-un concurs de factori interni si externi, unul dintre cei mai mari producatori de automobile din Europa, FIAT, s-a confruntat cu spectrul falimentului. Iesirea din criza a fost determinata in mica masura de masurile de reducere a costurilor, externalizare a unor activitati sau de oprirea celor nerentabile.

Determinanta s-a dovedit a fi fost inspiratia lui Gianfranco Gambigliani, CEO al Academiei de management a grupului FIAT, care il invitase deja pe Robert Dilts sa utilizeze instrumentele de modelare si coaching din NLP pentru a identifica erorile de management din organizatie si a crea instrumentele prin care sa se oprereze rapid si eficient schimbarile necesare.

In cadrul Academiei ISVOR, sute de manageri de toate nivelurile au descoperit alaturi de Robert cum isi pot alinia personalitatea individuala cu valorile si nevoile de management al crizei si schimbarii, intr-o interventie organizationala ce a facut senzatie prin rapiditate, adecvare si eficienta.

De interventii similare au beneficiat, de-a lungul timpului, o multime de alte companii de renume: BMW, Apple Computers, HP, IBM Europe, Banca Mondiala, The Old Mutual, Bank of America, Alitalia, Telecom Italia, LucasFilms Ltd., Ernst & Young, The American Society for Training and Development, TrenItalia, alaturi de multe companii din domeniul hardware si software ce opereaza in Silicon Valley.

In toate aceste organizatii, Robert a implementat propriul model de executive coaching, ce capteaza si transfera rapid cele mai avansate metode de leadership vizionar, prin care se reduce stresul, se creste satisfactia si eficienta si se asigura alinierea activitatilor din cadrul companiei. Iar ceea ce apreciaza cel mai mult participantii este stilul lui Robert.

Prezenta sa face simpla abordarea chestiunilor dificile, faciliteaza spunerea lucrurilor pe nume si amplifica exponential creativitatea si disponibilitatea pentru schimbare.

De aceea, workshopul „Coaching la nivelul identitatii” ce se desfasoara timp de trei zile (24-26 aprilie 2009) la Hotelul Crowne Plaza din Bucuresti este un prilej exceptional de intarire a capacitatii de reactie la criza si de utilizare a acesteia pentru a realiza schimbarile transformationale de care are nevoia organizatia dvs.

Iata comentariul facut de unul dintre executive-managerii unei mari companii de telefonie mobila in momentul in care a decis participarea la acest workshop: „imi oferiti workshopul potrivit la momentul potrivit”.

Spre deosebire de acele evenimente de cateva ore in care o personalitate isi prezinta ideile principale, iar apoi da autografe, acest workshop:
– NU este teoretic, ci profund experiential,
– NU este centrat pe persoana lui Robert Dilts, ci pe nevoile si realitatea participantilor,
– NU este o prezentare de povesti de succes, ci o modalitate practica de fundamentare a succeselor dvs.,
– NU va tine tintuiti in scaun timp de 3 zile, ci va faciliteaza trecerea prin 9 exercitii care creeaza armonie interna, gandire strategica vizionara si o automotivare ce va permite sa „rasturnati muntii”,
– NU exagereaza sau diminueaza rolul crizei economice, ci va ofera o perceptie realista asupra ei si instrumentele pentru a o folosi pentru implementarea schimbarilor transformationale.

Testimonialele video ce pot fi gasite pe www.dilts.ro reflecta veridicitatea acestei prezentari, din perspectiva managerilor de top ai unor companii europene precum EADS, Volvo, Caisse d’Epargne, Xerox Europe, ce au participat la sfarsitul lunii ianuarie 2009 la Summitul „Vision & Leadership” de la Bruxelles.

Beneficiile organizationale asigurate de participarea la workshop a delegatilor dvs.:
– clarificarea rolului si viziunii, ce sporeste capacitatea de identificare si implementare a strategiilor eficiente,
– dezvoltarea stabilitatii emotionale si capacitatii de a face fata perturbarilor majore produse de criza economica,
– invatarea unor tehnici simple si eficiente de management prin coaching,
– transferarea in cadrul organizatiei a experientele din workshop, ce optimizeaza investitia,
– gestionarea eficienta a proceselor de adaptare, tranzitie si schimbare de care depinde dezvoltarea durabila si chiar supravietuirea organizatiei.

Considerat de presa drept „evenimentul anului 2009 in materie de coaching”, workshopul lui Robert Dilts din 24-26 aprilie 2009 reprezinta o oportunitate strategica, o investitie in stabilitatea si continuitatea activitatii dvs.

Datorita intensitatii fortelor perturbatoare ce se manifesta in prezent, existenta in fruntea companiei a unui grup de oameni bine racordati la valorile sale, ce actioneaza la unison prin decizii ce vizeaza mai mult decat remedierea unor situatii de criza, se va dovedi un avantaj competitiv major.

Aceasta este mereu „diferenta ce face diferenta” dintre cei ce reusesc sa valorifice oportunitatile si cei ce se lasa inghititi de valurile crizei.

Va puteti permite sa lasati un asemenea avantaj doar pe mana competitorilor dvs.?

Competent Consulting ofera consultanta si training in domeniul dezvoltarii personale si organizationale, folosind cele mai noi descoperiri din NLP si inteligenta emotionala pentru a asigura clientilor sai avantaje asupra competitorilor si obtinerea de efecte economice notabile prin investitii minime. Deviza Competent Consulting este „Succesul dumneavoastra este profesia noastra”.

Competent Consulting
Mariana Bichis – Manager,
tel. (021)-688-7548, 0726-801-881, 0788-294-801
www.dilts.ro

Sursa: Plandeafacere.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.