Ultimele zile de reduceri la trainingul Expert achizitii publice

0
irtPentru ca totul se petrece in mod alert si pentru ca fiecare din noi este o persoana extrem de ocupata, ne-am gandit sa va reamintim ca au inceput inscrierile pentru trainingul „Expert achizitii publice” organizat de Institutul Roman de Training in perioada august – septembrie la Bucuresti si mai ales ca mai puteti beneficia de reducerea de 5% acordata de IRT pentru achitarea taxei de participare cu doua saptamani inainte de inceperea trainingului pana la data de 14 august.

Astfel, va informam ca joi, 27 august 2009, incepe la Bucuresti prima zi de training „Expert achizitii publice”. Trainerul nostru, Ion Georgescu va asteapta pentru a va informa cu privire la noile modificari facute in  legislatia achizitiilor publice. Ordonante de urgenta, hotarari de Guvern, subiecte importante pentru fiecare dintre voi vor fi discutate pe parcursul a doua module de teorie condensata, precum si pe parcursul unui modul de lucru si studiu individual.

Mai multe informatii despre Ion sau despre inscrierea la training puteti obtine vizitand site-ul nostru, www.irt.ro.

De asemenea, pentru mai multe informatii sau neclaritati, adresa noastra de e-mail: [email protected], va sta intotdeauna la dispozitie.

Sursa: Institutul Roman de Training

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.