Ultimele 2 locuri la „Formare de formatori – dezvolta si certifica trainerul din tine”

0

18 iulie 2008

Ai o idee de training si nu stii cum sa o pui in practica? Esti specialist intr-un domeniu si vrei sa faci training si nu doar prezentari? Esti coordonatorul unei echipe pe care trebuie sa o instruiesti? Ai ceva timp liber vara asta si vrei sa il petreci investind in tine intr-un mod placut?

Institutul Roman de Training te invita sa participi in perioada iulie – august la trainingul "Formare de Formatori – dezvolta si certifica trainerul din tine".

Durata:
Modulul I – Modul teoretic: 30 iulie – 2 august 2008;
Modulul II – Modul teoretic: 20 – 23 august 2008;
Modulul III – Modul de lucru si studiu individual: 24 -29 august 2008;
Modulul IV – Examen final: 30 august 2008.

Pe parcursul primelor doua module trainerii IRT vor imbina metode interactive de training cu scopul de a transmite participantilor cunostintele si abilitatile necesare unui TRAINER de impact. Cele 8 zile de training vor fi interesante, solicitante, distractive, vor fi 8 zile in care veti descoperi lucruri noi despre dumneavoastra, veti invata cum sa construiti un program de training avand in vedere nevoile de invatare ale participantilor, veti exersa prezentari eficiente, veti primi si veti oferi feedback comportamental, veti invata tehnici de evaluare a trainingurilor pe care le veti sustine.

Pe parcursul Modulului III participantii la training vor aprofunda si aplica cunostintele dobandite pe parcursul zilelor de training, in cadrul unor proiecte realizate individual. Fiecare participant va avea de rezolvat aplicatiile practice care vor constitui lucrarea practica ce va trebui sustinuta in cadrul examenului final. Trainerii IRT vor acorda asistenta tehnica prin email participantilor in realizarea aplicatiilor practice pe parcursul intregului modul. Parcurgerea acestui modul NU presupune prezenta fizica in sala de training.

Examenul final de certificare va fi sustinut in fata unei Comisii formata din reprezentanti ai CNFPA si ai IRT. Examenul final va consta in prezentarea aplicatiilor practice realizate in modulul anterior si in sustinerea unui test grila. Ca urmare a absolvirii examenului, fiecare participant va primi un Certificat de absolvire eliberat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de sanse si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului si CNFPA.

Dupa absolvirea trainingului, timp de 6 luni trainerii din cadrul programului iti ofera 6 ore de consultanta – poti solicita prin email sau intr-o intalnire, feedback pe designul de training conceput de tine, pe materialele, metodele, exercitiile, aplicatiile pe care intentionezi sa le folosesti in trainingul tau.

Din tematica:
– Invatarea la adulti;
– Ciclul invatarii si stiluri de invatare;
– Motivatiile invatarii la adulti;
– Identificarea si analiza nevoilor de formare;
– Definirea si formularea obiectivelor de invatare;
– Cum se realizeaza un design de training;
– Tehnici de evaluare a trainingului;
– Logistica necesara in training;
– Diferentele intre training si curs;
– Un pic de legislatie pentru trainerii din Romania.

Taxa de participare: 2800 RON.

Taxa de participare include:
– livrarea trainingului;
– materialele de training;
– asistenta tehnica acordata de trainerii IRT pe parcursul realizarii aplicatiilor practice;
– organizarea si sustinerea examenului final;
– chiria salii de training;
– 3 pauze de cafea pe zi.

Taxa de participare se poate achita in doua transe egale. Pentru a putea beneficia de reducerile oferite va rugam sa respectati termenele de plata pentru ambele transe.

Reduceri:
– 10% – pentru doua sau mai multe persoane inscrise de la aceeasi institutie;
– 5% – pentru persoanele care au mai participat la traininguri organizate de IRT.

Reducerile se pot cumula.

Data limita de inscriere: 21 iulie 2008

Pentru inscrierea la acest training va rugam sa accesati formularul online de pe pagina web: www.irt.ro, sectiunea “Calendar traininguri”.

Pentru detalii suplimentare:
Email: [email protected]
Tel: 021.311.68.58 sau 0728.929.067.

Batfoi Letitia
Institutul Roman de Training
[email protected]
www.irt.ro

Pentru cei care cauta serviciile unui trainer, Plandeafacere.ro recomanda www.Traineri.ro.

Sursa: Institutul Roman de Training, 18 iulie 2008

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.