Traininguri pe paine – educatie nonformala, constituire de ONG si scriere de proiecte, 23 – 29.11.2009, Tulnici, Vrancea

0
lecsLECS recruteaza: „Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume!” (Ghandi)

Liga pentru Educatie Cultura si Sport ( LECS) recruteaza voluntari care sa se implice in desfasurarea noului program „Training for Action”,  ce isi propune sa formeze agenti ai schimbarii pentru societate.

Esi tanar, crezi in propria ta valoare si capacitate de a influenta cursul lucrurilor intr-o directie mai buna?! Daca esti pasionat de  Resurse Umane, Relatii Publice, sau iti doresti sa ai ocazia de a-ti  pune in valoare calitatile organizatorice, echipa LECS te asteapta sa te implici pro-activ pentru tine si pentru ceilalti. Schimbarea unei societati incepe cu propria persoana!

De ce sa te implici ca voluntar in „Training for Action”?

Pentru ca te-ai saturat de mentalitatea nesanatoasa din Romania unde predomina stereotipuri de genul: „La altii s-ar putea dar la noi nu…Ce sens are sa te implici cand oricum nu se va schimba nimic… noi n-avem nici o putere…eventual sa mai treaca 100 de ani pana sa se miste ceva si aici!” etc. etc.  Aceasta oglinda negativa in care am fost obisnuiti sa privim lucrurile  nu  conduce catre nici un aspect pozitiv ci  doar catre o atitudine pasiva si permisiva fata de lucrurile care nu se intampla asa cum ne-am dori, si implicit, fata de propria viata!

De asemenea vei avea posibilitatea sa:
1. iti pui in practica cunostiintele invatate si sa dobandesti altele noi;
2.  iti exersezi si imbunatatesti  abilitatile;
3.  iti imbogatesti experienta de voluntar intr-un proiect  Youth in Action ;
4. beneficiezi de participari la traininguri de dezvoltare personal;
5. iti faci prieteni noi;

Ce asteptam din partea ta?
Initiativa
Motivatie
Participare
Lucru in echipa
Idei
Cooperare
Autenticitate
Responsabilitate
Empatie

„Training for Action!Youth in Action” este un program de training finanatat de „Tineret in Actiune”si organizat de LECS.Suntem o echipa tanara, dinamica, ambitioasa, cu o bogata experienta in proiecte.

Pentru mai multe detalii despre noi, intra pe website-ul oficial LECS.

Daca te identifici cu noi si corespunzi profilului de mai sus descarca formularul de recrutare de aici: http://tinyurl.com/recturarelecs sau de pe www.lecs.ro si trimite-l impreuna cu CV-ul tau la [email protected] pana pe data de 21 noiembrie, ora 24.

LECS te asteapta!

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.