Traininguri oferite de EgoCentrum

0
ego_centrumEgoCentrum are placerea de a va informa cu privire la cursurile si workshopurile pe care urmeaza sa le sustina in perioada imediat urmatoare:
-  Identitate vizuala
– Networking. Dezvoltarea retelei
– Strategii de vanzari
– Comunicare non si para verbala
– Tehnici discursive (Public speaking)

07-08 Noiembrie -  Identitate vizuala

Curs care imbina notiuni teoretice cu aplicatii practice si studii de caz destinat persoanelor care doresc sa se repozitioneze sau sa isi consolideze imaginea personala in contextul unei strategii de branding.   

Detalii

14-15 Noiembrie – Networking. Dezvoltarea retelei

Cursul de networking este conceput sa vina in sprijinul persoanelor care doresc sa isi maximizeze beneficiile pe care le pot obtine prin participarea la orice tip de evenimente prin dezvoltarea retelei de „cunoscuti” si prin inscrierea in diferite retele sociale reale sau online.

Detalii

21-22 Noiembrie – Strategii de vanzari

Cursul de vanzari este destinat persoanelor care doresc sa isi imbunatateasca aptitudinile de vanzari, sa isi insuseasca noi tehnici de abordare, prezentare si finalizare a vanzarilor prin intermediul numeroaselor exemple si aplicatii practice continute in acest training.               

Detalii

28-29 Noiembrie – Comunicare non si para verbala

Acest curs este destinat persoanelor care doresc sa isi poata educa propriul corp pentru a asigura concordanta intre mesajul verbal si elementele de comunicare non-verbala si paraverbala si pentru cei care vor sa se familiarizeze cu stereotipurile culturale in comunicare pentru a stabili raporturi solide si corecte cu persoane cu un background cultural si social distinct.

Detalii

05-06 Decembrie – Tehnici discursive (Public speaking)

Teama de a vorbi in public nu este un lucru rar intalnit. Cele mai elementare lectii de branding personal iti impun de la primele randuri sa te cunosti cat mai bine posibil si sa iti delimitezi clar atuurile, pozitionarea, obiectivele si ceea ce te individualizeaza. Cursul de Tehnici discursive este conceput ca un ansamblu de prezentari si aplicatii practice menite sa dezvolte abilitatile participantilor de a sustine un discurs coerent, clar si interesant in fata unui numar mare de oameni.

Detalii

EgoCentrum reprezinta o platforma de servicii de branding personal si de consultanta  in domeniul resurselor umane.

Pentru EgoCentrum cel mai important pilon in dezvoltarea unei cariere de succes il reprezinta construirea si consolidarea unei imagini personale eficiente si pozitionarea fiecarui individ in conformitate cu strategiile concepute.

Brandingul personal inseamna modul in care te impui in fata celorlalti. Cresterea profitabilitatii este direct proportionala cu reprezentarea despre tine a celor carora vrei sa le vinzi serviciile si ideile tale. Cu cat devii mai vizibil, cu atat sansele construirii unor afaceri de succes sunt mai mari.

Va asteptam sa va inscrieti la cursurile oferite EgoCentrum si sa va inregistrati pe platforma  www.egocentrum.ro pentru a avea acces la toate cursurile, articolele, resursele si analizele de brand personal oferite de EgoCentrum.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.