Training Centre „Define your business ideas”

0

In saptamanile 4 – 14 decembrie 2008, AIESEC Ploiesti desfasoara cu spijinul Universitatii Petrol – Gaze si al Agentiei pentru Sprijinirea Studentilor, a V-a editie a proiectului Training Centre: „Define your business ideas”.

Training Centre este un proiect prin care se doreste a ajuta 40 de studenti din Universitatea Petrol – Gaze sa isi descopere si dezvolte abilitatile de antreprenor.

Toate acestea se vor intampla pe parcursul a mai multor zile, in care companii precum: Cardinal Motors, Remax si BCR, vor sustine wokshopuri si traininguri pe teme precum: alegerea ideii de afacere, managementul resurselor, politica de marketing si CSR, si nu numai.

Tot prin intermediul AIESEC Ploiesti si cu sprijinul companiilor partenere, 5 studenti care se vor afirma pe parcursul acestor traininguri vor avea sansa unui stagiu de practica in interiorul uneia dintre aceste companii.

AIESEC este recunoscuta de ONU ca fiind cea mai mare organizatie de studenti la nivel global, avand o experienta de peste 60 de ani in dezvoltarea tinerilor ca viitori lideri in societate.

In Romania, AIESEC este prezenta din 1990, numarand in momentul de fata 13 sucursale in orase cheie. AIESEC Ploiesti a ales sa elaboreze si sa desfasoare proiecte in domeniul dezvoltarii durabile (educatie, antreprenoriat si mediu), adresate studentilor si elevilor ploiesteni.

Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la 0752.945.709, Gratiela Dumitrescu sau la [email protected]
[email protected]
http://www.aiesecploiesti.org

Pentru cei care cauta serviciile unui trainer, Plandeafacere.ro recomanda www.Traineri.ro.

Sursa: Plandeafacere.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.