Training acreditat Formator de Formatori

0
stepping_stone_solutionsStepping Stone Solutions si B&S Training Consulting organizeaza la Bucuresti,  in perioada 10 – 12 iulie si 17 – 19 iulie 2009 un nou training dedicat Formarii de Formatori si ocupatiei FORMATOR DE FORMATORI (Trainer of Trainers).

Formarea de Formatori este un training cu aplicabilitate imediata in activitatile participantilor. Tematica si activitatile trainingului se adreseaza  persoanelor interesate sa-si dezvolte abilitati si sa dobandeasca competente necesare unui bun formator.

Pentru o  persoana care a participat la training-uri in calitate de „participant” si doreste la un moment dat, ca raspuns la nevoi generate de rolul sau functia pe care le indeplineste in cadrul organizatiei in care functioneaza, sa sustina sesiuni de formare, cea mai simpla si rapida modalitate de a face acest lucru este aceea de a se inscrie la un training tip „TOT – Trainer of Trainers” sau „Formator de Formatori”. In general, tematica si structura acestora par asemanatoare daca vom compara oferta de servicii de training a companiilor prestatoare sau prezentarile acestora de pe site-uri. Deosebirile apar insa pe parcursul trainingului, in sala de training.

Noi am inteles nevoile de formare ale participantilor la training-urile tip „TOT”, de aceea un prim motiv pentru care programul nostru de formare a trainerilor este diferit fata de alte programe de acest tip ar fi acela ca aplicam in sala de training tot ceea ce ii invatam pe participanti sa faca in viitoarele lor training-uri, utilizand diverse metode de lucru. La fiecare training pe care il organizam ne propunem sa generam un context in care oamenii sa se auto-descopere si sa se poata manifesta liberi, intr-o atmosfera dinamica, menita sa stimuleze interactivitatea si gandirea creativa. De asemenea, punem accent pe siguranta personala a participantilor in fiecare moment al training-ului, pe relatia de colaborare permanenta intre trainer si participant dar si pe relatia participant – participant.  

Programul include deopotriva aspecte teoretice cat si exercitii, studii de caz, lucru pe grupuri, construind un sistem de invatare dinamic si atractiv, atat pentru participantii cu experienta redusa in domeniul formarii, cat si pentru trainerii cu experienta. Trainingul conduce participantii prin toate etapele unui program de formare, de la proiectarea unui design de training, organizare, pana la implementarea efectiva si evaluare.

Mai multe detalii in prezentarea atasata. 

Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati.

Contact:
Rodica Nita,
Senior trainer & Manager Stepping Stone Solutions
Telefon: 021 – 210 41 22 / 0723 391 945
E-mail: [email protected]
Web-site: www.steppingstone.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.