„Train the trainers”, training autorizat CNFPA, octombrie-noiembrie 2009, Bucuresti

0

irtCum se vede lumea prin prisma unui formator? O lume cunoscuta infrumusetata de necunoscut. O lume plina de emotii in care guverneaza entuziasmul si propriile reguli ale succesului, un amalgam de proceduri, materiale de pregatit, deadline-uri, oameni noi cu firi diferite, provocari si experiente impartasite. Este o lume in care te invitam sa patrunzi alaturi de noi incepand cu luna octombrie!

Institutul Roman de Training are placerea de a te invita sa participi la o noua sesiune „Train the Trainers (Formare de Formatori)”, training autorizat CNFPA.

Cand anume? In perioada octombrie-noiembrie 2009, pe parcursul a 4 module desfasurate astfel:

Modulul I – Modul teoretic:17-18 octombrie (9:00-17:15);
Modulul II – Modul teoretic:23-25 octombrie (9:00-17:15);
Modulul III – Modul de lucru ÅŸi studiu individual: 29 octombrie-6 noiembrie;
Modulul IV – Examen final: 14 noiembrie.

Unde vor avea loc sesiunile de training? La sediul nostru din Splaiul Unirii nr.4, bl.B3, Tronson II, et.1, ap.1, sector 4, Bucuresti.

De ce ai alege IRT? Credem ca fostii participanti la trainingurile noastre iti pot spune cel mai bine, asa ca te invitam pe pagina noastra de web, www.irt.ro, sa vizitezi sectiunea „Special IRT”.

Tot ce-ti vom spune este ca pe parcursul celor 2 module de teorie condensata iti vom furniza cunostintele si instrumentele de care ai nevoie pentru a putea crea un training de impact in domeniul specializarii tale, te vom invata cum sa iti instruiesti eficient echipa si cum sa utilizezi in folosul tau tehnicile de formare a adultilor.

In sesiuni de weekend, create special pentru nevoia de a te instrui in ciuda programului incarcat, vei fi introdus direct in spatele cortinei prezentarilor de succes. Vei invata cum sa creezi un program de training bazat pe nevoile de invatare ale participantilor, iti vom impartasi tips&tricks ale meseriei, vei exersa tehnicile de prezentare invatate. Nu vei pleca acasa fara sa primesti feedback comportamental si mai ales fara sa inveti cum sa evaluezi singur sesiunile de training pe care le vei sustine.

Modulul de lucru si studiu individual este special creat pentru a putea pune in aplicare cunostintele acumulate. Trainerii nostri iti vor acorda asistenta tehnica in elaborarea lucrarilor practice pe care le vei sustine apoi in cadrul examenului final. Pentru acest modul NU este necesara prezenta in sala de training.

Ca tot a venit vorba, AVEM CERTIFICARE!

Examenul va fi sustinut in fata unei Comisii formata din reprezentanti ai CNFPA si IRT si va consta in prezentarea aplicatiilor practice realizate in modulul anterior si in sustinerea unui test grila.

Ca urmare a absolvirii examenului, fiecare participant va primi un Certificat de absolvire eliberat de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii si CNFPA.

Cine poate participa la trainingul „Train the Trainers”? Chiar si tu daca esti deja trainer, daca ti-ai dori sa fii sau daca pur si simplu vrei sa fii informat.

Traineri: Trainingul va fi sustinut de catre Radu Lihaci si Florin Ghinda. Pentru mai multe detalii despre cei doi traineri te rugam sa accesezi pe site-ul nostru sectiunea Echipa.

Taxa de participare este 1900 RON.
Si pentru ca stim ca nu ai intotdeauna toata suma de bani, o poti achita in două transe egale. Pentru a putea beneficia de reducerile oferite te rugam sa respecti termenele de plata.

Care sunt reducerile oferite?
• 7% – cu ocazia aniversarii a 7 ani de IRT;
• 5% – pentru achitarea taxei de participare inainte cu 2 saptamani de inceperea trainingului;
• 10% – pentru doua sau mai multe persoane inscrise de la aceeasi institutie;
• 5% – pentru persoanele care au mai participat la traininguri organizate de IRT.
Reducerile se pot cumula.

Termenul limita de inscriere este: 27 octombrie.

Cum pot sa ma inscriu? Pentru inscrierea la acest training te rugam sa accesezi formularul online de pe pagina web: http://www.irt.ro/ro/, sectiunea „Calendar traininguri”.

Pentru informatii suplimentare nu ezita sa ne contactezi la adresa de email: [email protected]
Un membru al echipei noastre iti va raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Behind every successful training there is a well-prepared trainer.

Contact:
Institutul Roman de Training
Splaiul Unirii nr.4, bl.B3, Tronson II, et.1, ap.1, sector 4, Bucuresti
Telefon: 021.311.68.58, 0728.929.067.Batfoi Letitia
Institutul Roman de Training
021-311.68.58
[email protected]
www.irt.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.