Train the trainers de seara – training autorizat CNFPA, Bucuresti, Noiembrie – Decembrie 2009

0
irtCum se vede lumea prin prisma unui formator? O lume cunoscuta infrumusetata de necunoscut. O lume plina de emotii in care guverneaza entuziasmul si propriile reguli ale succesului, un amalgam de proceduri, materiale de pregatit, deadline-uri, oameni noi cu firi diferite, provocari si experiente impartasite. Este o lume in care te invitam sa patrunzi alaturi de noi!

Institutul Roman de Training organizeaza o noua sesiune „Train the Trainers (Formare de Formatori)”, training autorizat CNFPA.

Cand anume?

In perioada noiembrie-decembrie 2009, pe parcursul a 11 module desfasurate astfel:
Modul teoretic si practic: 3 noiembrie (17:00-20:00)
Modul teoretic si practic: 5 noiembrie (17:00-20:00)
Modul teoretic si practic: 10 noiembrie (17:00-20:00)
Modul teoretic si practic: 12 noiembrie (17:00-20:00)
Modul teoretic si practic: 17 noiembrie (17:00-20:00)
Modul teoretic si practic: 19 noiembrie (17:00-20:00)
Modul teoretic si practic: 24 noiembrie (17:00-20:00)
Modul teoretic si practic: 26 noiembrie (17:00-20:00)
Modul teoretic si practic: 30 noiembrie (17:00-20:00)
Modul de lucru si studiu individual: 2-11 decembrie
Examen final: 19 decembrie

O vorba care ne place spune ca pentru a construi o corabie nu e nevoie sa inveti despre cuie si scanduri, ci sa trezesti in oameni dorul de mare. Acest training este atat despre cuie si scanduri (instrumente, tehnici, metode,  exersare, certificare), cat si despre dorul de mare (entuziasm si motivatie pentru invatare in sala de training, pasiune si etica, dinamica pozitiva a grupului de participanti).

In sesiuni de seara, create special pentru nevoia de a te instrui in ciuda programului incarcat, vei fi introdus/a direct in spatele cortinei. Vei invata cum sa creezi un program de training bazat pe nevoile de invatare ale participantilor, iti vom impartasi tips&tricks ale meseriei, vei exersa tehnicile de prezentare invatate. Nu vei pleca acasa fara sa primesti feedback descriptiv comportamental si mai ales fara sa inveti cum sa evaluezi singur/a sesiunile de training pe care le vei sustine.

Modulul de lucru si studiu individual are rolul de a putea pune in aplicare cunostintele acumulate si de a te putea pregati pentru examenul de certificare. Trainerii nostri iti vor acorda asistenta tehnica in elaborarea lucrarilor practice pe care le vei sustine apoi in cadrul examenului final. Pentru acest modul NU este necesara prezenta in sala de training.

Informatii despre tematica si certificare gasiti aici.

Traineri: Radu Lihaci si Florin Ghinda

Radu, 36 de ani. Radu are numeroase calificari ca trainer/formator, animator si facilitator, precum si 16 ani de experienta in sustinerea de traininguri in domeniile: formare de formatori, managementul proiectelor, comunicare, teambuilding/Re-formarea echipei & animatie, medierea conflictelor, orientare profesionala, managementul timpului, abilitati de prezentare. Radu are 15 ani de experienta practica in coordonarea si formarea echipelor si management de echipe (nationale si internationale).

Florin, 31 de ani. Florin este consultant in resurse umane si trainer. Are 9 ani de experienta ca trainer si 7 ani de experienta practica in resurse umane pentru echipe nationale si internationale. Domeniile de expertiza in training includ: formare de formatori, managementul oamenilor, managementul resurselor umane, recrutare si selectie,  managementul carierei, dezvoltarea echipelor, comunicare, echipe eficiente, teambuilding, managementul timpului, managementul echipelor de vanzari.

Pentru inscrierea la acest training te rugam sa accesezi formularul online de pe pagina web: www.irt.ro, sectiunea „Calendar traininguri”. Termenul limita pentru inscriere este: 30 octombrie.

Pentru informatii suplimentare nu ezita sa ne contactezi la adresa de email [email protected] membru al echipei noastre iti va raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Taxa de participare este 1900 RON. Pentru ca este o editie aniversara beneficiezi de 7% reducere – doar 1767 RON :

7% – reducere cu ocazia aniversarii a 7 ani de IRT
Daca mai vii cu un coleg/ o colega sau daca ai mai participat la traininguri IRT:

10% – reducere pentru doua sau mai multe persoane inscrise de la aceeasi institutie
5% – reducere pentru persoanele care au mai participat la traininguri organizate de IRT
Reducerile se pot cumula.

Informatii contact:
Institutul Roman de Training
Adresa: Splaiul Unirii nr.4, bl.B3, Tronson II, et.1, ap.1, sector 4, Bucuresti
Telefon: 021.311.68.58, 0728.929.067.
Web-site: www.irt.ro

Sursa: IRT

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.