Train the Trainer – mai sunt 9 zile!, Cluj-Napoca, 9 Mai – 20 Iunie 2009

0
consult_plusSocietatea contemporana este supsa unor transformari rapide si profunde. Constientizand acest ritm alert, piata educationala se schimba si ea, iar in contextul globalizarii furnizorii programelor de formare sunt constransi sa-si sporeasca diversitatea si competitivitatea ofertei lor.

Utilitatea programelor de perefectionare depinde insa de expertiza echipei de formatori. Pentru a o dobandi, potentialii formatori trebuie sa beneficieze de o pregatire prealabila de inalta calitate.

Structurat in 4 module, programul Train the Trainers/ Formarea Formatorilor se adreseaza viitorilor traineri, formatori, instructori, precum si tuturor celor care doresc sa livreze programe de instruire/formare initiala si continua in domeniul lor de expertiza.

La sfarsitul programului, cursantii vor stapani o gama variata de tehnici si metode de training; ei vor fi capabili sa conceapa  propriul program de training pe baza nevoilor de formare identificate intr-o organizatie; si, nu in ultimul rand, ei vor putea livra dar si evalua acest program. Pe scurt, vor deveni formatori.

Continutul cursului
– MODUL 1: Dezvoltarea personala a trainerului. Tehnici si metode speciale de training;
– MODUL 2: Programul de training: Proiectare, Implementare, Evaluare;
– MODUL 3: Organizarea si monitorizarea activitatilor de training;
– MODUL 4: Marketingul programului de training.

Certificarea

La incheierea secventelor formative, in urma unui examen de cunostinte (teoretice si practice), participantii vor obtine un certificat de formator. Acesta este recunoscut de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului si, respectiv,  de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de sanse si este insotit de o anexa ce contine profilul de competente obtinut prin parcurgerea tutuoror modulelor. Altfel spus, absolventii programului vor deveni formatori certificati conform ocupatiei de Formator din COR (cod 241205).

TAXA DE PARTICIPARE: 350 Euro/ participant.

Aceasta acopera:
a. Prestatia trainerului ( formare, evaluari pe parcurs, examinare finala)
b. materialele suport (syllabus, fise de lucru, etc)

Taxa de participare se achita in 3 rate, pe parcursul programului.

Inscriere:

Fisa de inscriere se descarca de pe adresa  www.consultplus.ro si se poate trimite la adresa [email protected]

Persoana de contact:
Alexandra Vasile
Telefon: 0264 414855
Telefon Mobil 0740.085.905
E mail: [email protected]

Sursa: Formare.info

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.