Thursday Tea & Workshop (serie de ateliere – leadership si comunicare), Bucuresti, 5 iunie-24 iulie

0

15 mai 2008

Lasati-va antrenati in spectacolul ceaiului, lasati-va sedusi de povestea si aromele sale si de placerea zilelor "Thursday Tea & Workshop".

Vertical 4 Consulting si Data Management Communication & Events inaugureaza la Ceainaria Rendez Vous, din calea Floreasca Nr. 102, incepand din 5 iunie 2008 o serie de ateliere pe teme de leadership si comunicare – Thursday Tea & Workshop.
 
"Thursday Tea & Workshop" reprezinta un concept complet nou, prin care aducem impreuna oamenii si ideile intr-o atmosfera inedita. O intalnire informala, placuta pe parcursul unei zile de joi, in care vom aborda teme despre care vrem toti sa vorbim dar nu avem niciodata timp sa o facem.

Prin "Thursday Tea & Workshop" va oferim noi perspective in identitatea personala si de business. Astfel, temele special alese se adreseaza mintii si sufletului deopotriva:

  • Out of the box;
  • State Management;
  • Personal Mission, Vision and Values;
  • Personal Project Management;
  • Confident Presentations;
  • Personal Branding.

Am ales aceste sase teme pentru a cultiva constiinta faptului ca toti oamenii pot face mult mai multe lucruri decat cred. Trainerii si invitatii speciali vor facilita discutiile asigurand cadrul cel mai potrivit pentru invatare – accesul la informatie prin experienta si perceptia participantilor.

Mai multe informatii despre calendarul cursurilor, despre ceea ce este acest concept si despre modul in care puteti sa participati impreuna cu noi la aceasta experienta unica, puteti afla intrand pe site-ul dedicat acestui eveniment: www.thursdaytea.ro

Pretul este de 275 EURO / persoana, fara TVA, pentru fiecare workshop.

Organizatorul evenimentului, Data Management Communication & Events este o companie ce ofera servicii de consultanta personalizata pentru organizarea de evenimente corporate si implementarea unor sisteme noi, creative, de relatii publice.

Creatorul conceptului, Vertical 4 Consulting este o companie de consultanta si training care propune un stil de lucru diferit, construind impreuna cu clientii solutii noi si creative pentru imbunatatirea performantelor.

Sursa: Formare.info, 13 mai 2008

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.