Tehnici profesionale in vanzari – Coaching

0

Realitatile mediului de afaceri sunt aceleasi pentru toate organizatiile. Ceea ce face diferenta este felul in care aleg sa reactioneze. AchieveGlobal considera ca, mai ales in contextul actual, oamenii de vanzari cu abilitati relevante pot conduce organizatia catre succes.

AchieveGlobal a introdus in agenda cursurilor deschise a sfarsitului de an 2 programe de training din curricula de vanzari: Tehnici profesionale de vanzari – Coaching (26 -27 noiembrie) si Tehnici profesionale de vinzari (08 -09 decembrie).

Cursurile ofera solutii eficiente, usor de aplicat si de impact in conditiile actuale in care: ciclul de vanzare este mai lung, conversatia cu clientul se axeaza pe pret, clientii vechi cumpara, acum, mai putin, iar ponderea celor care doar intreaba, se uita si apoi pleaca a crescut simtitor.

Conditiile de piata, pana mai ieri favorabile, s-au schimbat. Lumea afacerilor insa nu se confrunta pentru prima data cu o asemenea situatie. Difera insa modul in care companiile au reusit sa o traverseze.

– in recesiunea din 1991-1992, un studiu efectuat de Bain&Co pe 700 de firme arata ca 20% au scazut sub competitie, in timp ce alte 20% au devenit lideri de piata, inregistrand o crestere dubla decat ar fi putut avea intr-o economie stabila (Beveja and Hagey, “In recession economy” Bain&Co)
– Mckinsey a studiat 1300 de companii in timpul scaderii pietei din 2001-2002. “Preparing for the next downtorn” arata ca 40% dintre subiecti au pierdut pozitiile de piata pe care le aveau. Cei 15%, care au adoptat o strategie flexibila si au fost gata pentru noi oportunitati, au ajuns in top.

Daca vreti sa va mentineti organizatiile in top:

– asigurati-va ca oamenii au abilitati de prospectare, vanzare si negociere, deoarece oamenii de vanzari cu abilitatile relevante castiga: inteleg nevoile clientilor in profunzime, pozitioneaza produsul ca generator de venit al necesitatilor strategice, negociaza termeni reciproc avantajosi;
– planificati atent, deoarece intoarcerea la planificarea formala, in contextul actual, poate face diferenta: obiectii posibile, depatirea lor, analiza potentialului de cumparare, aspectele cheie ale afacerii prospectului pe care le pot adresa etc.;
– creati conditiile care motiveaza vanzarea, deoarece oamenii de vanzari au nevoie de manageri care sa-i sustina in a face fata unor cicluri de vanzari mai lungi si mai multor esecuri, cu mai mult decat speach-uri motivationale.

Tehnici profesionale in vanzari – coaching  furnizeaza managerilor de vanzari cadrul, abilitatile de comunicare si instrumentele de planificare de care au nevoie pentru a construi si a conduce o echipa de vanzari de succes – o echipa care nu va genera doar venit, ci va stabili si relatii de afaceri reciproc avantajoase si de lunga durata.

Programul se adreseaza organizatiilor care doresc:

– O echipa de vanzari motivata si performanta, care se straduieste sa creasca constant performanta
– O fluctuatie redusa de personal prin oferirea suportului, a directiei si a dezvoltarii profesionale pentru oamenii de vanzari
– O dezvoltare sistematica a dezvoltarii fortei de vanzari
– Un mai mare success in obtinerea de noi clienti si construirea loialitatii acestora

Pe parcursul seminarului de coaching managerii de vanzari isi insusesc procesul de conducere a sesiunilor individuale de coaching in mod participativ si de consolidare a abilitatilor pe care reprezentantii de vanzari si le-au insusit la cursul de Tehnici profesionale in vanzari.

Programul este format din patru module, fiecare orientat pe a construi o in?elegere clara a ceea ce este necesar pentru a fi un coach de succes.

Detalii despre curs.

Taxa de participare : 500 Euro /participant + TVA

Metodologia:
In timpul acestui program, sunt utilizate diferite tipuri de tehnici de invatare pentru adulti: discutii de grup, aplicatii practice, modelari video, exercitii de conexiune.

Formularul de inscriere poate fi descarcat aici.

Detalii si inscrieri:
Daca doriti sa stiti mai multe despre cursurile deschise organizate de AchieveGlobal, accesati http://www.achieveglobal.ro/open_seminars_ro.php. Daca doriti sa aveti o discutie cu unul din membrii echipei noastre de vanzare, contactati Alecsandra Litu la adresa [email protected]

Pentru cei care cauta serviciile unui trainer, Plandeafacere.ro recomanda www.Traineri.ro.

Sursa: Formare.info

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.